Nageldekorations-set
Med detta set kan du dekorera och smycka dina naglar på många olika sätt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-10-17)
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-10-17)

5/5 kiva hengari pikkutavaroiden säilytykseen. mukava lisä sisustukseen.

halpa ja monikäyttöinen tuote.

huivit, vyöt ja kevyet olkalaukut löytyvät nyt helposti.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Joululahjaksi hankinttu kynsikoristeita tekevälle, hinnan ei pitäisi olla esteenä hankinnalle, joten suosittelen ostamaan, eiköhän näistä iloa tule käyttäjälle
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Paljon eri kuviovaihtoehtoja, mikä on plussaa. Miinusta siitä, että en saa kuvioista koskaan kunnollisia (en sitten tiedä johtuuko omista huonoista taidoista vai tuotteesta), vaan leimasimeen tulee itse kuvion lisäksi muutakin värituhnua ympäriinsä.
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 En koskaan oppinut käyttämään tuotetta kunnolla. Vika saattaa olla käyttäjässäkin, mutta siistiä jälkeä en saanut aikaan millään. Hinta kuitenkin kohdillaan, ja ehkä harjoittelemalla enemmän saisi siistiä jälkeäkin aikaiseksi.
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Tilattu tuote 17.11.2016 ja vielä ei voi laatia arvostelua 26.12.2016 koska sitä ei ole vielä tullut!. Samassa tilauksessa oli muitakin kynsiin liittyviä juttuja.

Varmaan olis ollut kiva joululahja.
- Littoinen, Finland - ()
5/5 Toisen setin tilasin itselleni ja toisen lahjaksi tyttärelleni. Vaikuttaa mukavalta puuhastelulta ja hinta- laatu suhde hyvä, kun halpa tuote. Tuote oli kyllä monipuolisempi, kuin mitä ajattelin sen olevan ja näin ollen olen kyllä positiivisesti yllättynyt pakettini sisällöstä.

Lahjan saajan kommentteja en ole vielä kuullut, mutta varmasti jotain kommenttia kuuluu sitten joulun jälkeen. ;)
- Kauhajoki, Finland - ()

Nageldekorations-set

★★★★★
★★★★★
28 Produktomdömen

Med detta set kan du dekorera och smycka dina naglar på många olika sätt. Klistersetet är enkelt att använda och du kan variera dina naglar. Medföljer gör fem olika klisterskivor, så i ett paket får du många olika mönster. 


Specifikationer:

  • Mått: 24x17x4cm
  • Vikt: 0.15kg

Garanti:

3 månader