Elektrisk nagelfil Kemei
Bästa tänkbara resultat varje gång med Kemei nagelslip. Elektrisk nagelfil som ger vackra naglar snabbt och enkelt.

5/5 Annan täydet pisteet. Ollut käytössä joka päivä melkein. Hioo kynnet hyvin ja siistii kynsinauhat myöskin. Ei kuluta paristoja paljoa. Valo on kiva lisä laitteessa ja hyvä säilytyskotelo. Suosittelen kaikille.
Päivi O. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen lähinnä varpaankynsien huoltoa varten ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Hinta on sopiva muihin verrattuna ja tuote toimitettiin minulle nopeasti. Tuote sopii hyvin käteen, olen siis hyvin tyytyväinen käyttäjä.
Merja V. - Turku, Finland - ()
1/5 Valitettavasti en voi sanoa paljoa tuotteesta, 5 minuutin käytön jälkeen kone hyytyi ja patterit kuumenivat. Uusilla pattereilla ei toiminut enää lainkaan, vaan pyöritti teriä ihan hissukseen. Katsotaan saanko uuden tilalle, ja onko yhtä heikkoa tekoa?
Mika L. - Espoo, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhteessa aivan lyömätön laite löysi tiensä Joulupukin lahjasäkkiin ja lahjan saaja on ollut erinoimaisen tyytyväinen. Kestävyydestä ei pysty vielä sanomaan mitään tarkemmin, mutta olettaa voi että normaalikäytössä pitkäikäinen laite. Suosittelen :-)
Tapani V. - Riihimäki, Finland - ()
5/5 En ole se perheen asiantuntija, mutta minun käsissäni toimi loistavasti ja on hinta/laatusuhteeltaan yllättävänkin tasokas. Riittävästi toimintamuotojakin. Minulla on peukalossa kynsi (kirveen jäljiltä, jota on ollut aika vaikea pitää siistinä, nyt onnistuu.
Juha T. - Hailuoto, Finland - ()
5/5 Vaimo tykkäs. Käyttö kätevää. Hioo hyvin. Valo plussaa. Hyvä ostos.
Jari P. - Helsinki, Finland - ()

Elektrisk nagelfil Kemei

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Elektrisk nagelfil som ger vackra naglar snabbt och enkelt. Setet levereras med 6st utbytbara huvuden, utformade för bästa tänkbara nagelvård. Produkten drivs med två AA-batterier. Den medföljande förvaringsväskan göra produkten lätt att förvara och transportera.


Specifikationer:

  • Storlek: 15.5 x 4.2 x 3.2 cm
  • Batterier: 2 x AA batteri (ingår ej)

Medföljer:

  • 1 x Elektrisk nagelfil
  • 6 x Utbytbara huvuden
  • 1 x Väska

Garanti:

6 månader