Prickritande penna
Skapa olika sorters snygga prickar och designa dina naglar med denna. Otroligt noggran och tillåter dig att skapa fina designs.

4/5 Tuote saapui tosi nopeasti, 3-4 viikkoa tilauksesta. Ja oli kuvatun kaltainen. Annoin sen naapurille joten en tiedä käytettävyydestä mitään. Valituksia ei ole kuulunut joten on tiettävästi toiminut kuten oli tarkoitettu.
- Mellilä, Finland - ()
5/5 Askartelu / koristelu käyttöön tuli. Eli ei tullut varsinaisesti kynsi hommiin. Ajaa varmasti asiansa kynsienkin kanssa.

Helppo tehdä tarkempaakin koristelua esim. Kortteihin ja koristeisiin.
- Valkeakoski, Finland - ()
3/5 Itselläni ei "yllättäen" ole näistä mitään käyttökokemusta, mutta nuoriso tuntui ilahtuvan nämä nähdessään, joten eiköhän ollut toimiva ratkaisu, paketti kyllä oli kärsinyt matkalla, mutta tuotteet oli ehjiä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 15 vuotiaalle tytölle lahjaksi ostettu koska tykkää kynsien koristelusta. Hyvin tyytyväinen oli kun ne sai ensin luuli ettei isoimmalla kynällä pysty mitään tekemään mutta kyllä sekin hyvä kuulemma oli. Hinta on kyllä sellainen että kannattaa ostaa jos tytär tykkää kynsien laitosta.
- Soini, Finland - ()
5/5 Eri väristen kynien ansioista kynnet saa uuden värin aikaa ja laatu erinomainen väritys ja toimiva kynsiini joka säkenöi ihanasti kynsissäni ja antaa uutta valoa.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Oekeen tykätyt. Kaver tilas, en tiiä miten on toemineet, mutta takaskaa eevät oo tulleet...........................................................................................................................................................................................................
- Vieremä, Finland - ()

Prickritande penna

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

Skapa olika sorters snygga prickar och designa dina naglar med denna. Otroligt noggran och tillåter dig att skapa fina designs.

Specifikationer:

  • Storlek: 13cm