Flugfiskespö av teleskopmodell
Tillverkat i kolfiber och är både robust och slitstarkt. Hopfällt är spöt endast 41,5cm långt, men utfällt blir det hela 2,7 meter!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-08-21)
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-08-21)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tosi pieneen tilaan menevä melko pitkä(2,70) teleskooppivapa. Vähän hentoinenhan se on, ja niin kuin teleskooppivavat aina, pitää jatkot vetää aika tiukasti ulos että ne pysyy kunnolla kiinni. Kyllä tällä varmasti ensikesänä kaloja nousee.
- Lohiluoma, Finland - ()
5/5 hinta laatusuhde kohdallaan, saisi olla ehkä hieman taipuisampi mutta muuten tosi hyvä tuote. Käytin esim. turkissa heittovapana litkoille ja painaville kuville ja vaapuille hyvin toimi
- Luumäki, Finland - ()
3/5 Tilasin perhovavan nimellä kulkevan vavan avokelavavaksi. Tuo keppi nähdäkseni ei mitenkään sovellu perhovavaksi. Avokelan kanssa kyllä virvelihommiin toimii, vaikka on aika jäykkä ja pienet vieheet eivät siksi lennä kovinkaan hyvin. Vapa alkaa toimia kunnolla vasta yli 20 gramman vieheillä. Kokeilin rinnakkain myös neliosaisen merkkivavan kanssa ja pienemmillä vieheillä heittopituudessa oli huomattava ero. Kuljetuspituus on kiitettävän pieni ja siksi sen tilasinkin. Väritykseltään on lelumainen. Myös kädensijä on teleskooppimallia, ilman sitä kahva olisikin kovin lyhyt. Kahva on käteen ohut, kun ei ole korkkia tai solumuovia pehmusteena. Teleskooppivapojen ongelma on yleensä huono kestävyys, saa nähdä kuinka tämä kestää, tuntuu kyllä tukevalta, kun on näin jäykkä.
- Panttila, Finland - ()
5/5 Hieno ja laadukkaan oloinen vapa. Hinta laatusuhde kohdalla. Menee pieneen tilaan noin pitkäksi vavaksi. Hyvä ostos!
- Toholampi, Finland - ()
4/5 price is good, quality ok, in general, it sucks, is too havy, it doesnt feel good on ur hands and it does not stay closed, have to be tightened it all the time, nyt my best buy!
- Tampere, Finland - ()

Flugfiskespö av teleskopmodell

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Tillverkat i kolfiber och är både robust och slitstarkt. Hopfällt är spöt endast 41,5cm långt, men utfällt blir det hela 2,7 meter! Perfekt för fjällvandringen då inga andra grundtillbehör som behövs för flugfiske tar någon nämnvärd plats att få med sig.


Specifikationer:

Antal skarv: 7
Längd hopfälld: 41.5cm
Längd öppen: 2,7m
Vikt: 200 g

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: