Fiskehandskar
Dessa fiskehandskar är gjorda av ett vattenresistent material för alla fiskare! Handskarna lämnar tummen, pekfingret och långfingret fria för den ultimata upplevelsen när du fiskar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Koikkis
  Koikkis (2016-01-10)
 • Produktfoto av SIMO N.
  SIMO N. (2014-08-24)

5/5 Nyt löytyi vihdoinkin kalastukseen sopivat kalastussormikkaat. Ei takerru koukut esimerkiksi pilkitessä jossa joutuu laittamaan syötin koukkuun, jos on villasta tehty niin ne takertuu heti mutta tämä materiaali on hyvä ja lämmin. Suosittelen muillekkin kalastajille lämpimästi!
- Rautavaara, Finland - ()
4/5 Laadukkaan oloiset hanskat, eivät vielä ole olleet tositestissä. L-koko sopii vain pienikätiselle, EU hanskakoko varmaankin 8-8.5. Suosittelen siis XL-kokoa mieluummin tilaajille.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Minulle oli liian pienet, mutta vaimo nappasi käyttöönsä ja on ollut tyytyväinen. Ihan samanlaiset kuin pari- kolme kertaa kalliimmat merkkituotteet.
- Ivalo, Finland - ()
5/5 Hyvät sormikkaat sorminäppäryyttä vaativiin töihin; vaikka myös muihin kuin kalastushommiin. Kangas kestävän oloista. Hintaisekseen hyvät sormikkaat. Voin suositella.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Tuntuu käyttökelpoisilta, koko oli pienehkö merkintään nähden. Voisi olla syytä tilata yhtä kokoa suurempi, kuin tavallisesti. Vielä ei ole tullut käytettyä, vain sovitettua käteen.
- Panttila, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloiset ja käytännölliset sormikkaat ja juuri sopivat nimenomaan kalastukseen. Hyvää, riittävän lämmintä materiaalia. Koko oli juuri sopiva ja hintakin oli hyvin edullinen suhteessa tuotteen laadukkuuteen.
- Vihti, Finland - ()

Fiskehandskar

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Fiskehandskar gjorda av vattenresistent material för alla fiskare. Handskarna lämnar tummen, pekfingret och långfingret fria för extra bra känsla I spöt och linan.

 


Specifikationer:

 • Storlek:
 • L längd 20.5cm x bredd 9.5cm
 • XL 21cm x 10.5cm
 • OBS! Dessa storlekar är av Kinesisk modell, XL-handskarna motsvarar en nordisk M-storlek.

 

Medföljer:

 • 1 x Handskar

 

Garanti:

6 månader