Fiskehandskar
Fiskehandskar gjorda av vattenresistent material för alla fiskare. Handskarna lämnar tummen, pekfingret och långfingret fria för extra bra känsla I spöt och linan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Koikkis
  Koikkis (2016-01-10)
 • Produktfoto av SIMO N.
  SIMO N. (2014-08-24)

4/5 Tuntuu käyttökelpoisilta, koko oli pienehkö merkintään nähden. Voisi olla syytä tilata yhtä kokoa suurempi, kuin tavallisesti. Vielä ei ole tullut käytettyä, vain sovitettua käteen.
- Panttila, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloiset ja käytännölliset sormikkaat ja juuri sopivat nimenomaan kalastukseen. Hyvää, riittävän lämmintä materiaalia. Koko oli juuri sopiva ja hintakin oli hyvin edullinen suhteessa tuotteen laadukkuuteen.
- Vihti, Finland - ()
5/5 Todella hyvät hanskat. Kalastukseen ne pääasiassa hommasin mutta tulihan nuita käytettyä remonttihommissa kun istuvat hyvin käteen. Melko laadukkaasti tehdyt hansikkaat. Koko oli vähän timmi mutta kun kasteli ja piti vähänaikaa kädessä niin pikkusen venyi nuo sormiaukot sopiviksi. Suosittelen ostamaan.
- Heinävesi, Finland - ()
5/5 oivallinen tuote, koko ehkä hiukan pieni mutta sopii vaimon käteen kuin hansikas!
- Jurva, Finland - ()
3/5 pienikätiselle ei suurinkaan oikein mahtunut.
- Kangasala, Finland - ()
5/5 Tilasin isälleni joka tähän asti kalastellut vain vaimonsa kutomissa avosormikkaissa. Kyllä tykkäsi ja käyttöön meni samantien. Laadukkaan tuntuiset, aika pientä mitoitusta. XL koko oli hyvä vaikka isällä pienet kädet.
- Kokkola, Finland - ()

Fiskehandskar

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Fiskehandskar gjorda av vattenresistent material för alla fiskare. Handskarna lämnar tummen, pekfingret och långfingret fria för extra bra känsla I spöt och linan.

 


Specifikationer:

 • Storlek:
 • L längd 20.5cm x bredd 9.5cm
 • XL 21cm x 10.5cm
 • OBS! Dessa storlekar är av Kinesisk modell, XL-handskarna motsvarar en nordisk M-storlek.

 

Medföljer:

 • 1 x Handskar

 

Garanti:

6 månader