Heino Drift -skeddrag
Heino Drift -skeddrag

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Reijo S.
  Reijo S. (2016-11-15)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2015-10-10)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2015-10-10)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-04)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-04)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-07-20)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-07-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Heittelin uistimella jonkun kerran viime kesänä. Mielenkiintoisen näköinen uinti kun se kivasti keinahtelee puolelta toiselle vetämällä tai kelattaessa. Hinta laatu varmaan kohdallaan. Taisinpa saada uistimella muutamia ahvenia ja haukia. Kannattaa kokeilla.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tässä kätevä pieni lusikka mökkikalasteluun. Viehe on riittävän painava jotta laituriltakin voi kalastaa ison alueen, kunhan vain siima on riittävän ohutta. Uinti on näin pieneksi lusikaksi arvaamaton, joten varaudu irrottamaan tätä peltiä kalojen suupielistä enemmän kuin normaalisti.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hiukan penehkö ja kevyt lusikkauistimeksi,tavallisuudesta poikkeava uinti mutta menee kyllä talvella pilkiksi koska sivulle hakeva ja sopivan painoinen mataliin vesiin ja nuo karvoitukset voivat oikeesti toimia.Ei kyllä hinnalla ainakaan pilattu.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kokeillaan miten kala käy lähes ilmaiseen uistimeen. Ei kai ne sen kummempia voi olla kuin muutkaan. Toimitus ainakin oli paljon nopeampi kuin luvattiin.
- Ylivieska, Finland - ()
3/5 Ei oikein hyvin uineet. Odotin enemmän. Ajattelin käyttää talvella pilkkinä. Koko aika pieni,joten voisi toimia paremmin. Ei saalista tullut tällä..tai sitten ei vain kala ja viehe kohdanneet.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Kummallisisn lusikka uistin mihin olen törmännyt. Uinti täysin poikkeava kotimaisista lusikoista. Kalaa ei ole tullut, mutta sehän ei vielä kerro mitään. Hurjan pienet ne on nämäkin kuvat, että laiturilta heittely ei ole se paras tapa kalastaa näillä.

Koukut teroitettava!!
- Mäkelä, Finland - ()

Heino Drift -skeddrag

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Skeddrag av rostfritt stål som imiterar en skadad fisk. Den polerade ytan och dess färg är mycket lämplig för fiske i soligt väder.


Partner pris 18 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter