Heino Manta -skeddrag, 7/15g
Heino Manta -skeddrag, 7/15g

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2015-10-10)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2015-10-10)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-09-05)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-09-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Oikein hyvä täydennys kalapakkiin. Tuote tuntuu hyvältä ja varmasti kalaa tulee. ei ole hinnalla pilattu ja ihan laadukkaan oloinen tuote. hinta/laatu suhde hyvä. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Very good item. Very useful and recommend to others too or to all. Very nice. It was a good purchase. Good condition and price, not too pricy really. Ok shop. Cheap.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Ei uinut Hyvin. Outo viehe muutenkin..ehkä en päässyt vieheen sielunelämään. Mutta ei hintakaan ole kova joten voi kokeilla. Itselläni ei saalista..
- Espoo, Finland - ()
3/5 Pienet ja heppoiset lusikat. Myötätuuleenkaan ei kunnon heittoa saa aikaan. Sopii toki ul-vehkeille jossain ahtaassa paikassa, vaikka pienellä joella keskellä metsää, jossa ei voikkaan heittää pitkälle.

Koukut teroitettava ennen käyttöä!!
- Mäkelä, Finland - ()
5/5 E-Ville tarjoaa mielestäni aika kattavan valikoiman uistimia tätä nykyä. Olen tilannut E-Villestä useampia uistimia, joiden laatu on ollut kohtuullisesta erinomaiseen ja onpa niillä muuan kalakin napattu.

Tämä tuote ei tee laadussa poikkeusta, hintaansa nähden uistin on mitä erinomaisin ja se sopii jokaisen kalamiehen pakkiin. Suosittelen kaikille kalamiehille! :)
- Oulu, Finland - ()
4/5 Kauniit vieheet / uistimet. Terävät koukut. Voimakkaat värit ja kuviot. Nämä on myös kiva uistimien keräilyyn. Kyllä kalat varmasti tulee narratuiksi näiden avulla. Klassisen näköinen uistin. Uistimessani oli höyheniä.
- Karkkila, Finland - ()

Heino Manta -skeddrag, 7/15g

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Speciellt skeddrag som också har en spinnare på ändan. Finns som guld eller silverfärgad, och med vikter 7 eller 15g. Hål för extra krok på skeden.


Specifikationer:

 • Säljes styckevis

Partner pris 30 SEK Info om moms
Välj färg
Välj storlek
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 4 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: