Slev monstret från Loch Ness
Denna självstående slev har ett minst sagt originellt utseende som monstret från Loch Ness, men fungerar utmärkt!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miikka P.
    Miikka P. (2017-01-05)
  • Produktfoto av Paula J.
    Paula J. (2016-11-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Jag beställde Slev Loch Ness långt före jul för att vi i familjen skulle spela tärning om den och en del andra artiklar som jag beställt. Nu fick jag leveransen först i senare delen av januari så jag kan endast klaga över leveransen. Sleven kommer nog att fungera.
- Vännäs, Sweden - ()
4/5 Tuotehan on aivan huikean näköinen ja tuo piristystä pöytiin soppapäivinä. Olkoonkin sillä hankala kaapia kattilasta viimeisiä keitoksia pois mutta muuten huipputuote.
- Tampere, Finland - ()
5/5 juuri sopiva boolimaljaan. Kelpaa myös keitoille. Jokaiseen kotiin sopii kelluva hirviö soppakattilaan inulle osui violetti nessie, joka oli vielä parempi kuin tuo kuvan sininen. Jämäkkä muovikaula.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kauha ei ole tehty järkevällä muotilla, joten se ei pysy kuvan mukaisesti pystyssä kuin erittäin pitkäjänteisellä asettelulla, jalat ovat hitusen liian lyhyet. Kannattaa ehkä tilata kauha jostain muualta, jos toivoo sen seisovan omin jaloin. Mutta onhan tuo söpö.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 En ole vielä käytössä kokeillut mutta kauha on kovaa muovia. Todella söpö. Käytetty tiskikoneessa joten sen ainakin kestää :) voisin sanoa, että on luvatun lainen tuote
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Käytetty keitto- ja boolikauhana. Nyt toimii löylykauhana. Pysyy tukevasti kädessä. Pysyy hyvin pystyssä. Vahvaa tekoa, kestävä. Voi pestä astianpesukoneessa. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Hieman pienempi kuin kuvasta päättelin. Kauhaan mahtuu n.1-1,5dl. Jos saisi lisää värivaihtoehtoja kauhoihin, niin se olisi ihan huippua.
- Kodisjoki, Finland - ()

Slev monstret från Loch Ness

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Trots sitt suspekta namn och minst sagt originella utseende så är denna slev en genialisk uppfinning! Tack vare fötterna står sleven självständigt i bottnen på kastrullen eller på bordet. Smaklig måltid, den som vågar!


36 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter