Slev monstret från Loch Ness
Denna självstående slev har ett minst sagt originellt utseende som monstret från Loch Ness, men fungerar utmärkt!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miikka P.
    Miikka P. (2017-01-05)
  • Produktfoto av Paula J.
    Paula J. (2016-11-12)

Våra kunders produktvideor

4/5 Jag beställde Slev Loch Ness långt före jul för att vi i familjen skulle spela tärning om den och en del andra artiklar som jag beställt. Nu fick jag leveransen först i senare delen av januari så jag kan endast klaga över leveransen. Sleven kommer nog att fungera.
- Vännäs, Sweden - ()
5/5 Todella kiva ja söpö :). Tuote on juuri sellainen kuin kuvittelin ja odotinkin. Erittäin käytännöllinen kun pysyy omin "jaloin" pystyssä vaikka pöydällä tai kattilassa. Hinta ja laatusuhde kohdillaan!
- Turenki, Finland - ()
5/5 Tää on ihan mahtava kauha!

Luulin, että soppaa ei edes pysty ottamaan sillä, mutta pysyy hyvin kauhassa, ja on söpö! hinta=laatu on hyvä.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Vähän pienempi kuin sen kuvittelin olemaa, muttei haittaa. Varsi, tai Nessien "niska" ei ole niin pitkää kuin kuvassa, jossa se "ui" kattilassa. Silti aivan IHANA tuote. Tulee mun pastasauruksen kaveriksi :)
- Ulvila, Finland - ()
4/5 Kivan oloinen tuote todella hauska se pysyy myös tyhjänä pystyssä ja täytenä :) ihan kiva piriste keittiöön. hintansa veroinen tuote. tuotteen laatu vaikutti kestävältä ja kulutusta kestävältä materiaalilta. tuotetta käytetään mm keittoihin ja kastikkisiin.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Oli vähän köppänen, olin odottanut vähän toisenlaista vehjettä, no eipä hintakaan ollut päätä huimaava, no sitä saa mitä tilaa, ainakin sain tuotteen ennen joulua lahjaksihan tämän oli aateltukin
- Vaasa, Finland - ()

Slev monstret från Loch Ness

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Trots sitt suspekta namn och minst sagt originella utseende så är denna slev en genialisk uppfinning! Tack vare fötterna står sleven självständigt i bottnen på kastrullen eller på bordet. Smaklig måltid, den som vågar!