Silikonskydd för matförvaring 2-pack
Perfekt alternativ för alla som hatar färskfilm! Detta är enklare och ett mer ekologiskt alternativ. Tillverkat av flexibel silikon som är väldigt lätt att hantera och sitter som gjutet på bunkar och tallrikar.

4/5 Tuo ei kovin hyvin tartu kiinni, mutta se on kyllä siisti suoja. Muotoiluna olisi pyöreä ollut käytännöllisempi, mutta ehkäpä tuollaisia on helpompi valmistaa.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Nyt ei tarvi enää kelmua kun tällä voi sen tehdä. Erinomainen keksintö. Voi käyttää vaikka lautasen ja lasin päällä. Puhdistus helppoa. Hinta hieman korkea, mutta laatu hyvä.
- Espoo, Finland - ()
Haisi kamalalle paketista otettaessa. Ei toiminut edes pienellä kulholla, kun aina jäi ryppyjä ja kupruja niin. En saanut suljettua mitään ilmatiiviisti. Ei auttanut vaikka kuivasin kaikki pinnat huolellisesti. Joku varmaan keksii tälle muuta käyttöä.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Toimiva monikäyttökansi, tosin väri oli kuvasta poiketen keltainen. Kiinnittyvät huonosti muoviastiaan. Muuten hyvä tuote! fdsfdsfdsfdsfsdfdsfdsfsdfdsfffffffffff sdfssssssssssssssssssssssssssss ffffffffffffffffffffffffffff
- Turku, Finland - ()
5/5 Hyvin venyy ja vanuu, suoja tarttuu hyvin lasikulhoon.
- Raisio, Finland - ()

Silikonskydd för matförvaring 2-pack

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Perfekt alternativ för alla som hatar färskfilm! Detta är enklare och ett mer ekologiskt alternativ. Tillverkat av flexibel silikon som är väldigt lätt att hantera och sitter som gjutet på bunkar och tallrikar. Ger ett bättre skydd än färskfilm och stänger inne odörer och håller mer tätt för exempelvis feta livsmedel. Dessutom är skydden säkra att använda i mikrovågsugnen.


Specifikationer:

  • Material: Silikon
  • Litet skydd: 16 x 16 cm
  • Stort skydd: 20 x 20 cm


Medföljer:

  • 2 x Silikonskydd

Garanti:

1 månader