Digital stektermometer
Kockens hemliga vapen för perfekt grillat eller stekt kött är stektermometern.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jorma L.
  Jorma L. (2016-11-08)
 • Produktfoto av Sanna V.
  Sanna V. (2016-03-11)
 • Produktfoto av Sami T.
  Sami T. (2015-11-08)
 • Produktfoto av Sami T.
  Sami T. (2015-11-08)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

5/5 Termometern är enkel att använda och verkar ge rimligt korrekta mätresultat även i en utsatt miljö. Hur länge den håller går ännu inte att säga. Priset är emellertid bra och man skulle mycket väl kunna köpa ett par stycken termometrar att byta mellan.
Stig F. - Enköping, Sweden - ()
5/5 Kätevä! Olen käyttänyt leipomisessa ja muutenkin kokkailessa esim. lihan sisälämpotilaa tarkistaessa. Tällä pystyi hyvin tarkistamaan jääkaapin sisälämpötilan hetkessä. Hyvä ostos ja edullinen, suosittelen!
2furious - Palokka, Finland - ()
5/5 Ostin mittarin vain sen takia, että ostosumman nousemaan rahdittoman rajan yli. Mutta nyt olen huomannut, että se onkin kätevä ja hyvä yleislämpömittari keittiöön.
Hannu S. - Valkeala, Finland - ()
5/5 Kätevä apu esim. leipomisessa, jossa tarvitaan tarkat lämpötilat esim. hiivalle. Hyvä myös viinien oikeiden tarjoilulämpötilojen tarkkailuun ja tietenkin myös lihalle. Uuniin ei sitä kuitenkaan voi laittaa kun on muovia tuo mittariosa, mutta muuten ok. Voi sillä kaiketi kuumeenkin mitata ja muitakin lämpöjä mittailla. Mielikuvitusta vaan kehiin ja mittailemaan. Hyvä ostos ja halpa. Joulun aikaan oli tosi ahkerassa käytössä. Suosittelen.
Eero K. - Lapua, Finland - ()
5/5 Ihan on toimiva mittari, ja edullinen verrattuna kotimaisiin vaihtoehtoihin. Olen niitä kalliimpia saanut kasteltua piloille jo useita, eli tässä parasta on hinta, toiminnot ja ulkonäkö sama kuin muissakin.
Markku P. - Söderkulla, Finland - ()
5/5 Tähän alehintaan (4,95) ei voi antaa kuin täydet pisteet. Tällä mittarilla on vaikka mitä käyttökohteita. Kuten kinkun sisälämmön mittaus, grillipihvin kypsyysaste, hiivan oikean aktivointilämpötilan mittaaminen vedestä, juomien optimaalisen lämpötilan mittaaminen, ilmastointiventtiilien lämpötilan tarkkailu tai lämpömittarina muuten vaan, jne... Iso plussa on, että mittari mittaa myös pakkasta -50 asteeseen asti. Itselle tulleessa mallissa TP101 on lisäksi kolme toimintaa. Asteet C/F, Hold-pitotoiminto, max/min mitattu lämpö (malli voi ilmeisesti hieman vaihdella). Ei muuta kuin kesää ja grillailuja odotellessa.
Pekka H. - Hankasalmi as, Finland - ()

Digital stektermometer

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

Kockens hemliga vapen för perfekt grillat eller stekt kött är stektermometern. Denna termometer ger ett mycket precist värde, och passar perfekt för både bakning och matlagning, samt för att mäta både kalla och varma rätter.


Specifikationer:

Range: -50 ° C till + 300 ° C
Noggrannhet: ± 1 ° C (-20 ° C till + 80 ° C)
Batteri: 1 x 1,5 V knappbatteri
Längd: 10.5 cm

Garanti:

3 månader

45 SEK Info om moms
Norm. 163
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter