Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Hjärtformad stekpanna
Med denna hjärtformade stekpanna steker du hjärtformade ägg och pannkakor!
 • Hjärtformad stekpanna
 • Hjärtformad stekpanna

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av EmP
  EmP (2017-03-28)
 • Produktfoto av EmP
  EmP (2017-03-28)

4/5 Ihan söde, ehkä kuitenkin vain lapsille. Luulin sen olevan isompi. Ehkä olisi pitänyt lukea tuotekuvaus tarkemmin :D Ollut jo pari vuotta kaapissa eikä vielä ole tullut käytettyä, mutta eiköhän se kerran käteen vielä osu munahommiin kun ryhdytään. Eipä hintakaan tosin ollut paha.
- Pälkäne, Finland - ()
4/5 Juuri sopiva pienten lasten kokkailuihin ja leikki keittiööön. Sopiva juuri yhden sydänmunan paistoon, saa todella kivannäköisiä munia tai sydämen mallisen munakkaan. Hintaansa nähden ok tuote.
- Virrat, Finland - ()
3/5 Oon kokeillut tätä kerran pieni ja söpö tuote hintaansa nähden hyvä. jos et tarvitse älä tilaa turhake niin sanotusti???? hinta ja laatu kohtaa
- Muurla, Finland - ()
4/5 Kätevä pieni sydämellinen paistinpannu. Tällä paistat mielitietyllesi lempeät paistetut kananmunat. Aamusi alkaa hyvällä mielellä kun tällä paistat.
- Ivalo, Finland - ()
3/5 Aivan loistava keksintö,kestävyys ei niinkään hyvä mutta aivan toimiva lahjaidea pukinkonttiin.Oli hyvä ostos,itse tehnyt munakkaita vaimolle.
- Rusko, Finland - ()
3/5 Ihan hauska pannu tuohon hintaan. Minikokoinen se kyllä on, niin kärsivällisyyttä ja näpräystaitoa paistaminen kyllä vaatii.???? Kovin laadukkaasta tuotteesta ei ole kyse, koska heti ensimmäisen paistamisen jälkeen pannua ei enää saanut täysin puhtaaksi. Polttaa siis helposti, mitä kokkaatkin.
- Kuopio, Finland - ()

Hjärtformad stekpanna

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Med denna hjärtformade stekpanna steker du hjärtformade ägg och pannkakor! Vill du visa din kärlek till någon genom mat utan att dina matlagningskunskaper är fantastiska? Med denna produkt räcker det att du kan steka ett ägg! Ett ägg är tillräckligt för ett minihjärta. Du kan även använda formen till pannkakor eller choklad!


Specifikationer:

Specifikation:

 

 • Stekpannans diameter: 12 cm
 • Material: metall

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: