Vitlöksskalare
De flesta av oss är vana att skala vitlök på det gamla goda sättet med händerna. Nåväl, de dagarna är förbi och du kan nu skala vitlöken mycket snabbare och smidigare! Hygieniskt och bra!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-05-26)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-05-26)
 • Produktfoto av A
  A (2015-04-06)
 • Produktfoto av A
  A (2015-04-06)

Våra kunders produktvideor

5/5 Mycket bra,

praktisk,

enkelt att använda,

enkelt att rengöra,

tar lite plats i lådan.

Bra, praktisk, snygg, tar lite plats i lådan,

lätt diskad.
- Bromma, Sweden - ()
5/5 Toimii kuin junan vessa.valkosipulien kuorimisesta tuli todella helppoa.

Ei tarvitse enää veitsen kanssa tuhurata.toimìiiiiiìiiiiiiiiiiiiiii.
- Tuomikylä, Finland - ()
1/5 Ei sovi asiaan johon on tarkoitettu. Usein kuoret ovat kovia, tämä rulla ei poista kuoria ollenkaan, vaikka niin on tarkoitus. Älkää ostako tätä.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Käytin sitä omassa keittiössäni. Minun kohdalla ei tuote toiminut hyvin. Mielestäni kysymys materiaalista, mistä on tehty. Liian kovaa laatu. Valkosipuli ei vain kuoriudu. Palautaisin mutta pakkaus on jo roskiksissä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Juuri samanlainen kun kuvassa. Toimii! Suosittelen tilaamaan! Hintakaan ei päätä huimaa. Tuote tuli n. 3 vikkossa. Todella käytännöllinen ja melkein päivittäisessä käytössä ollut.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Johtuneeko talvella olevista valkosipuleista vai laitteesta, mutta osan kuoriminen ei ole niin kätevää kuin kuvittelisi. Talvella tahtovat valkosipulitkin olla pehmeitä, uskon johtuvan siitä. Muuten ihan loisto laite, vihaan valkosipulin kuorimista mutta mielelläni sitä käytän!
- Lapinlahti, Finland - ()

Vitlöksskalare

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
De flesta av oss är vana att skala vitlök på det gamla goda sättet med händerna. Nåväl, de dagarna är förbi och du kan nu skala vitlöken mycket snabbare och smidigare! Nu behöver dina händer inte längre lukta vitlök så fort du lagat mat. Gnid vitlöken mot plattan och den skalas superlätt. Hygieniskt och bra! 

Specifikationer:

 • Färg: Slumpad färg

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.