Portabel DC7.5V-20V LCD Voltmätare
Bärbar digital voltmätare, som har en stor blå bakgrundsbelyst LCD-skärm som är lätt att läsa av. Kan användas för att mäta spänningen från DC 7.5V till DC 20V.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Janne P.
    Janne P. (2016-11-27)

5/5 Hienosti toimiva volttinäyttö. Selkeä lukea. Asensin mittarin opel omegan mittaristoon. Ei herätteellinen, mutta tämän korjasin laittamalla virrat relen kautta suoraan akulta. Itsellä tämä oli hifi käytössä ja tarpeeksi nopea siihenkin.
- Savitaipale, Finland - ()
5/5 toimii hyvin veneeseen starttiakun jännitteen mittaamiseen
- Espoo, Finland - ()
Ainoa ongelma näissä on että nämä mittarit ovat tarkoitettu uppoasennukseen. Näitä ei voi lainkaan asentaa pintaan. Tai ainakin pitää käyttää jotain rasiaa johon mittarit upottaa. Tarkkuus on hyvä ja mittarit voi itsekin kalibroida takana olevasta ruuvista vaikka hyvän yleismittarin avulla. Numerot ovat isot ja selkeät.
- Ypäjä, Finland - ()
5/5 Tässäpä oiva mittari kaikille "karavaanareille" ja muille voltteja vahtiville. Itse tilasin kaksi, vahtimaan kahta "hupiakkua" matkailuautossa. Ainoa ongelma näissä on että nämä mittarit ovat tarkoitettu uppoasennukseen. Näitä ei voi lainkaan asentaa pintaan. Tai ainakin pitää käyttää jotain rasiaa johon mittarit upottaa. Tarkkuus on hyvä ja mittarit voi itsekin kalibroida takana olevasta ruuvista vaikka hyvän yleismittarin avulla. Numerot ovat isot ja selkeät. Suosittelen.
- Pieksämäki, Finland - ()
3/5 Asensin as autoon mittaamaan ns.hupiakun jännitettä.Kätevä upotettuna muun käyttöpanelin viereen, näkee aina akun varauksen.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Koko on 4 x 8 cm. Tätä tietoa en mistään löytänyt. Minulle liian iso. Laadukas tuote. Tarkoitettu esim. kojelautaan upotettavaksi. Suosittelen.
- Kouvola, Finland - ()

Portabel DC7.5V-20V LCD Voltmätare

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Bärbar digital voltmätare, som har en stor blå bakgrundsbelyst LCD-skärm som är lätt att läsa av. Kan användas för att mäta spänningen från DC 7.5V till DC 20V. Perfekt för att testa utrustning, såsom mätning av spänning, övervakning av batteri och elsystem. Kan också användas som fast monterad i exempelvis en bil, båt eller husvagn.


Specifikationer:

  • Material: tålig hårdplast
  • Spänningsområde: DC7.5V-20V.
  • LCD-display med blå bakgrundsbelysning
  • Inget behov av extern strömförsörjning, låg strömförbrukning
  • Over-range indikering

Medföljer:

  • 1 x Portabel DC7.5V-20V LCD Voltmätare

Garanti:

6 månader