Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
53 LED pannlampa
Ett måste för fiskaren, vandraren och camparen.

5/5 Halvaksi lampuksi todella hyvä kapistus. hihnojen kiinnitys hieman huono, päähän kun laittaa niin yleensä jokin hihna napsahtaa auki, myöskin tämä on todella painava. muuten todella hyvä. valoteho on riittävä.
- Pori, Finland - ()
4/5 Käytän koirien ulkoilutuksessa lamppua. Erittäin hyvä ja valaiseva siihen tarkoitukseen. Lenkillä en käyttäisi, tuskin pysyy päässä kevyellä hölkällä.
- Pieksämäki, Finland - ()
3/5 Hintaansa nähden hyvä valoteho, vaikkei pärjääkään cmd-ledeillä toimiville valaisimille. Ostin otsalampun 3v tyttärelleni, mutta valaisin on liian iso ja painava hänelle. Olenkin ottanut valaisimen omaan käyttöön kakkoslampuksi ja hyvin on toiminut. Hyvin sai rahalle vastinetta.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Hankala ja iso. Ei valotehoa. Parasta kiinnyshihnat kun vaihtaa pienemmän lampun niihin. Ei saa plussaa muuta kuin hinnastaan.......................................................................................
- Mustamaa, Finland - ()
3/5 Aika erikoinen led-otsalamppu. Hinta on halpa ja valoakin tulee suhteellisen paljon. Se, mikä mättää on julmettu koko otsalla. Painoa on suhteettoman paljon pienelle valoteholle. Avasin vahingossa lampun väärin, kun kaikki ohjeet puuttuivat ja melkein rikoin koko systeemin. Sitten huomasin vasta, että paristot tulevatkin pieneen tilaan lampun takana. Autossa hyvä laite olla syksyllä varmuuden vuoksi. Ei sovi jokapäiväiseen käyttöön painon ja koon vuoksi, mutta hinta on sopiva sellaiselle laitteelle, jonka voi jättää auton peräkonttiin ja ottaa sieltä sitten tarvittaessa esille.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Led-otsalamppu on todella tehokas, valaisee pikku kylän samalla :) . Virtapainike näppäin vain irtosi herkästi, mutta avasin valo-osan ja laitoin näppäimen paikalleen, pienen muovisen lätyskän ja laite toimii taas moitteettomasti.
- Helsinki, Finland - ()

53 LED pannlampa

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

High tech, ultra-klart fluorescerande LED strålkastare, drifttid på upp till 100 000 timmar. Stänkskyddad, stöttåligt och tålig design. Bekväm att använda. Ett måste för fiskaren, vandraren och camparen. 

 

Specifikationer:

  • 53 kraftfulla lysdioder
  • Låg energiförbrukning
  • Drifttid upp till 100 000 timmar
  • Justerbar elastisk krage
  • Batterier: 3 x 1,5 V AAA-batterier (ingår ej) 
  • En knapp fyra lägen: 10 lysdioder, 27 LED, 53 LED, 53 blinkande lysdioder. 
  • Färg: silver 
  • Mått: 8,5 cm x 6,5 cm x 7 cm 
  • Vikt: 161 g

 

Garanti:

3 månaders garanti.


Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: