Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Xiaomi Amazfit Pace skyddsglas
Även om Xiaomi's smartklocka Amazfit Pace har ett Corning gorilla glas, så är det bra att ha ett extra skydd ifall du tappar klockan och har otur. Genom att köpa det här glaset till klockan minskar risken för glaset att gå isär om du tappar den.

5/5 Tyylikäs ja edullinen kello, hinnalle on vastinetta riittävästi. Positiivista on monipuolisuus ja hyvä akkuvarauksen kesto. Oikeastaan ainoa löytämäni heikkous on hieman epätarkaksi luokiteltava matkan ja sykkeen mittaus. Maratonin 42,195 km matkaksi kello näytti 41,470 km, mikä tosin on anteeksi annettavissa. iPhonen kanssa käyttöönotto vaati aikaa, koska käyttöliittymää piti oikeasti opetella, mutta siitäkin selviää kun tarpeeksi nöyrästi kokeilee.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Perus hyvä näytön pelastaja. Asensin tänään kun sain kellon. Ei mitään uutta mutta tärkeä suoja kellolle. Puhelimia ja teblettaja aina suojannut vastaava tuote ja rahaa on säästynyt
- Raahe, Finland - ()
3/5 Tilasin tuotteen Xiaomi Amazfit Pace-älykellon näytön suojaksi. Asentaminen oli helppoa. Pysyvyys oli heikkoa, koska näytönsuoja reuna on alttiina kolhuille(irtoaa helposti).
- Järvenpää, Finland - ()

Xiaomi Amazfit Pace skyddsglas

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Även om Xiaomi's smartklocka Amazfit Pace har ett Corning gorilla glas, så är det bra att ha ett extra skydd ifall du tappar klockan och har otur. Genom att köpa det här glaset till klockan minskar risken för glaset att gå isär om du tappar den.


Specifikationer:

Medföljer:

  • 1x Xiaomi Amazfit Pace skyddsglas

79 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder
Öppettider telefonservice vardagar 09:00 - 11:00
Tel: 01-055 173 90

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: