Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Pansarglas Ulefone Armor 3 / 3W
Ulefone Armor 3 smartphone pansarglas skyddar effektivt mot repor och sprickor. Ett självklart tillval till din Armour 3.
  • Pansarglas Ulefone Armor 3 / 3W

5/5 Bra pansarglas till telefonen, passar utmärkt och är lätt att sätta fast. Fick det lite snett först, men det var inga problem att lätta på det och rätta till det. Det är lätt att få ut eventuella luftbubblor. Bra grejer!
- Kinna, Sweden - ()
5/5 Sopii loistavasti Ulefone armor 3W:hen. Käyttäkää mieluummin tätä lasia, kattaa oikeasti koko näytön yläreunan kameroita ja sensoreita mukaanlukien. (niitten kohdalla aukko). Puhelimen mukana tullut suoja ei kata tuota yläreunaa..
- Kaamanen, Finland - ()
3/5 Lite svår att få den på mobilen

Men passformen perfekt.
- Kalix, Sweden - ()
5/5 Lasi oli helppo asentaan puhelimeen kulmikkuutensa ansiosta. Kaverilla oli Oukitel ja hän suositteli omasta kokemuksesta (mitä harmitteli Oukitel tippui maahan ja näyttö säpäleiksi) hankkimaan panssarilasin mitä en ole hetkeäkään katunut. Puhelin on kyllä kovalla käytöllä metsällä ja muissa hommissa niin tämä kyllä suojaa näytön ja puhelin toimii siitä huolimatta erinomaisesti.
- Halkia, Finland - ()
4/5 Lasi sopii puhelimeen juuri niin kuin pitääkin ja sen kohdistaminen oikeaan kohtaan on helppoa näytön kulmikkuuden avulla. Ainakaan vielä ei ole ilmaantunut naarmuakaan vaikka pyörinyt taskuissa mm avainten kanssa. Puhelimen kaikki toiminnot toimivat lasin kanssa normaalisti. Suosittelen.
- Paltaniemi, Finland - ()
2/5 Asennus meni muuten hyvin, mutta alareunastaan meni varmaan millin reunan päälle. On sitten itsekseen alkanut siitä murtua. Varsinaista "oikeaa" käyttöä ei ole vielä ollut eli ei ole pudonnut tai avaimet yms. raapineet.
- Pirkkala, Finland - ()

Pansarglas Ulefone Armor 3 / 3W

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Detta pansarglaset är gjort i härdat glas för att skydda skärmen av din Ulefone Armor 3 smartphone eller Armor 3W. Skärmskydd är ett utmärkt skydd för att förlänga livslängden av din Ulefone Armor 3. 


Specifikationer:

  • Hårdhet: 9H

Medföljer:

  • 1 x Pansarglas
  • 2 x Rengöringsdukar

149 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: