Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Pansarglas Ulefone Armor 3 / 3W
Ulefone Armor 3 smartphone pansarglas skyddar effektivt mot repor och sprickor. Ett självklart tillval till din Armour 3.

5/5 Lasi oli helppo asentaan puhelimeen kulmikkuutensa ansiosta. Kaverilla oli Oukitel ja hän suositteli omasta kokemuksesta (mitä harmitteli Oukitel tippui maahan ja näyttö säpäleiksi) hankkimaan panssarilasin mitä en ole hetkeäkään katunut. Puhelin on kyllä kovalla käytöllä metsällä ja muissa hommissa niin tämä kyllä suojaa näytön ja puhelin toimii siitä huolimatta erinomaisesti.
- Halkia, Finland - ()
4/5 Lasi sopii puhelimeen juuri niin kuin pitääkin ja sen kohdistaminen oikeaan kohtaan on helppoa näytön kulmikkuuden avulla. Ainakaan vielä ei ole ilmaantunut naarmuakaan vaikka pyörinyt taskuissa mm avainten kanssa. Puhelimen kaikki toiminnot toimivat lasin kanssa normaalisti. Suosittelen.
- Paltaniemi, Finland - ()
2/5 Asennus meni muuten hyvin, mutta alareunastaan meni varmaan millin reunan päälle. On sitten itsekseen alkanut siitä murtua. Varsinaista "oikeaa" käyttöä ei ole vielä ollut eli ei ole pudonnut tai avaimet yms. raapineet.
- Pirkkala, Finland - ()
5/5 Sopii puhelimeen kuin nenä päähän, helppo oli asentaa ja kattaa koko näytön. Vielä ei ole kestävyyttä koeteltu, mutta uskon sen kestävän kolhuja hyvin.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Onnistuin itse asennuksen aikana halkaisemaan lasin, muuten toimii hyvin, ei vaikuta näytön selaamiseen mitenkään ja ei päälleppäin edes huomaa että lasi on paikallaan.
- Aura kk, Finland - ()
5/5 Tutkiessani eri puhelin malleja, jotka kestävät maataloustöissä. Niin panssarilasi oli ehdoton ostos mukaan, ja e-villellä oli valikoimissa sellainen jonka ostin samantien.

Lasin asennusta turhaan pelkäsin, oli yllättävän helppoa vaikkei kunnon ohjetta ollut mukana. Ensin alkuperäinen suojaläpyskä puhelimesta pois ja näytön pyyhkiminen mukana tulleilla räteillä, ensin märällä liat pois ja kuivalla kuivaus.

Sitten panssarilasista kalvo pois ja asettelin hyvässä valossa lasin reunoista pidellen sen kohdalleen. Imaisi itsensä hienosti kiinni puhelimen näyttöön. :)

Jostain syystä pieni särö oli panssarilasin nurkassa, siltä se näyttää, mutta siitä ei ole haittaa. En tiedä, tuliko se minulla vai postissa. Lasin kotelo oli vähän hempulin oloinen.
- Leppävesi, Finland - ()

Pansarglas Ulefone Armor 3 / 3W

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Detta pansarglaset är gjort i härdat glas för att skydda skärmen av din Ulefone Armor 3 smartphone eller Armor 3W. Skärmskydd är ett utmärkt skydd för att förlänga livslängden av din Ulefone Armor 3. 


Specifikationer:

  • Hårdhet: 9H

Medföljer:

  • 1 x Pansarglas
  • 2 x Rengöringsdukar

149 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

Tid tills ordern behandlas 10 h 26 min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: