Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Nageldekorations-set
Med detta set kan du dekorera och smycka dina naglar på många olika sätt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-10-17)
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-10-17)

4/5 Toimii, mutta vaatii harjoittelua. Kannattaa hankkia tähän käyttöön tarkoitettua kynsilakkaa. Tavallinen kynsilakka ei toimi. Vastasi hyvin odotuksia.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ei siirrä lupaamallaan tavalla ainakaan normaaleja kynsilakkoja "latausalustasta" kynnen päälle, maali leviää ja kuva saa hieman erilaisen muodon. Hetken aikaa 12-vuotias jakasi räpellellä, sen jälkeen äitinsä vähän aikaan ja nyt käyttämättä. Mutta eipä tuo vajaan kolmen euron köyhtyminen tuotteen suhteen ole liikaa.
- Oulu, Finland - ()
2/5 En suosittele kyseistä tuotetta, koska jälki ei ole luvatun mukainen. Tekee sottuisen ja huonosti siirtyvän kuvan kynnelle. Ei johdu, siitä etten osaisi tekniikkaa, sitä on harjoiteltu paremmilla vastaavilla tuotteilla.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Paljon eri kuviovaihtoehtoja, mikä on plussaa. Miinusta siitä, että en saa kuvioista koskaan kunnollisia (en sitten tiedä johtuuko omista huonoista taidoista vai tuotteesta), vaan leimasimeen tulee itse kuvion lisäksi muutakin värituhnua ympäriinsä.
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 En koskaan oppinut käyttämään tuotetta kunnolla. Vika saattaa olla käyttäjässäkin, mutta siistiä jälkeä en saanut aikaan millään. Hinta kuitenkin kohdillaan, ja ehkä harjoittelemalla enemmän saisi siistiä jälkeäkin aikaiseksi.
- Vaasa, Finland - ()
1/5 Tilattu tuote 17.11.2016 ja vielä ei voi laatia arvostelua 26.12.2016 koska sitä ei ole vielä tullut!. Samassa tilauksessa oli muitakin kynsiin liittyviä juttuja.

Varmaan olis ollut kiva joululahja.
- Littoinen, Finland - ()

Nageldekorations-set

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Med detta set kan du dekorera och smycka dina naglar på många olika sätt. Klistersetet är enkelt att använda och du kan variera dina naglar. Medföljer gör fem olika klisterskivor, så i ett paket får du många olika mönster. 


Specifikationer:

  • Mått: 24x17x4cm
  • Vikt: 0.15kg

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: