Vattentätt campingunderlag
Vattentätt campingunderlag väl lämpat för vandring eller för en picknick.

4/5 Toimii kuten voisi odottaakin, pitää kosteuden ja roskat poissa piknikillä, biitsillä jne. Hinta/laatusuhde OK.

Lisää rivejä.

Lisää rivejä.

Lisää rivejä.

Lisää rivejä.
- Orivesi, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotustani. Pitää, roskat ja muut partikkelit poissa teltasta. Helppo pakata, ja mahtuu pussissaan telttapakkauksen sisään, joten ei unohdu reissusta niin helposti :) Eli on erittäin tarpeellinen lisävaruste.
- Ähtäri, Finland - ()
3/5 Materiaali ei ole täysin vedenpitävä, jos käyttää sadekatoksena ja painaa kangasta, niin kostealta tuntuu hetken kuluttua. Ostin tämän teltan aluseksi ja mielestäni se sen tehtävän täyttää hyvin ja saa tuosta jonkinlaisen hätämajoitteenkin tehtyä vaikkei tämä nyt ihan tarpista käy.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Asiansa ajava retkeilyalusta, joka eristää maakosteutta hyvin. Sopivan iso, joskin kuumalla kelillä voi ilman pyyhettä/huopaa tms olla hieman hiostava. Käytettiin kerran tarpin (telttakangas) sijasta pienellä sateella sadekatoksena ja siinäkin toimi ihan hyvin.
- Imatra, Finland - ()
4/5 Alusta on kylmässä varastossa pitämässä suojassa kamppeet sekä lähtee aina treeneihin mukaan niin pysyy kamat poissa kosteudesta, suosittelen lämmöllä :)!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Vielä kun sais käyttöön niin bueno. Vaikuttaa kyllä käytännölliseltä ostokselta. Hinta on ainakin kohillaan, muuta en vielä osaa kertoa. Toivottavasti kestää vettä niinkun on luvattu.
- Tampere, Finland - ()

Vattentätt campingunderlag

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vattentätt campingunderlag väl lämpat för vandring eller för en picknick. Du kan ha det bekvämt i gräset eller vilken annan terräng som helst! Eftersom underlaget är vattenresistent stör inte markfuktigheten din utelivsupplevelse.


Specifikationer:

  • Storlek: 210 x 200 cm
  • Vikt: 300 g