NatureHike LED campinglykta
12 starka lysdioder ger bländande lyskraft. Uppladdningsbart batteri med energisparläge, och lampan kan enkelt laddas upp via USB.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juha H.
  Juha H. (2015-10-09)

5/5 Telttavalaisimena käytössä ja siinä erinomainen. Kevyt, joten ei lytistä telttaa kattonarusta roikkuessaan. Lataus riittää pitemmänkin syysvaelluksen ajan. Suosittelen.
- Joutsa, Finland - ()
4/5 Hankin lampun ankkurivaloksi veneeseen. Aluksi oli tietysti se tavallinen ongelma, ei ohjeita. Aika helppo tätä on käyttää, pohjan kannen alta löytyy katkaisin, käytetäänkö paristoja vai sisäänrakennettua akkua. latasin lampun tietokoneen USB-liitännästä, myös sopiva kännykkalaturi (irrotettava USB-johto) käy.

lamppu paloi kiltisti yön yli, se riittää hyvin minun tarkoituksiin.

Kuva on liian hämärä, lamppu sopii hyvin yleisvalaistukseksi esim. telttaan.

Ihan ok tuote hintaansa nähden.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Mökillä käytetty vuoden verran ja ihan ok tuote. Valotehoa olisi saanut olla enemmän, mutta on tuollakin pärjännyt. Akun kesto on ollut riittävä, mikä on sähköttömässä mökissä tärkeää.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Moi. Lyhty toimiva mökillä ja etenkin saunassa tunnelmanluojana, ei pelkoa tulipalosta...... Toimii tietysti muissakin tilanteissa tai paikoissa. Valon säätö ihan ok ja tuotteen hinta/laatu aika lailla kohdillaan. Lyhdyssä valkee parhaillaan....
- Harjavalta, Finland - ()
4/5 Tämä lamppu on laadukkaampi kuin osasin odottaa. Latausjohtokin oli kunnollinen. Lataus toimii USB-kaapelilla tietokoneesta. Virtalähteen kanssa en saanut toimimaan latausta (virtalähteessä valot eivät vilkkuneet). Kun laittoi lampun päälle ja kytki virtalähteeseen, niin lampuun saa valon kyllä palamaan. Latautumisesta en niinkään tiedä, kun lamppu on päällä. AA-paristoilla tai ladattavilla akuilla toimii myös. En kuitenkaan käytä paristoja kuin hätätilanteessa ja otan ne pois silloin kun en lamppua käytä. Vielä en ole päässyt testaamaan niihin olosuhteisiin joihin sen ostin. Valoteho on riittävä minulle.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Tuote oli viallinen - käytännössä söi koko ajan virtaa, siis vaikka lamppu kytketty pois päältä, niin otti ~1.5A virtaa ja äkkiähän tuollainen virta syö paristot. Lampun päällä ollessa virranotto hieman lisääntyi, mutta ei merkittävästi. Lamppu oli aikas kevyt ja näppärä ja ladattavat paristotkin toimivat ihan ok kunnes virta loppui tuon tyhjäkäyntivirran ansiosta. Palautin tuotteen - korjaus ei kannattanut ja rahat tuotteesta e-villen tilille käytettäväksi muihin ostoksiin.
- Lempäälä, Finland - ()

NatureHike LED campinglykta

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

LED-lykta med bra egenskaper för camping och fritid. 12 starka lysdioder ger bländande lyskraft. Inbyggt uppladdningsbart batteri med energisparläge, och lampan kan enkelt laddas upp via USB.

Har två olika effektlägen, samt strobe. Gjord av lätt men robust plast och tål ovarsam hantering. Lyser upp omgivningen både inomhus och utomhus och har praktisk krok för upphängning.

De allra flesta moderna elektroniska produkter kan numera laddas via USB, och därför är den enda strömkällan du behöver ha med dig ut i naturen en powerbank. Du slipper således ha med dig olika batterier till olika enheter och kan hålla vikten så låg som möjligt.

Se våra powerbanker här.


Specifikationer:

 • Light Output: 150 lm.
 • Lampa: 12 x LED
 • Inbyggt laddningsbart batteri
 • Strömförsörjning: Laddningsbart batteri eller 3x AA-batterier
 • Batteritid: 12-30 timmar
 • USB-laddningsuttag
 • Vattenskyddad
 • Storlek: 18 x 8 cm
 • Vikt: 220 g

Medföljer:

 • 1 x NatureHike LED-lykta
 • 1 x USB-laddningskabel

Garanti:

6 månader