iPad Mini case
Behändigt fodral till din iPad mini som både skyddar, och fungerar som en praktisk ställning för bättre visningsvinkel.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Wanna P.
    Wanna P. (2015-10-02)
  • Produktfoto av Wanna P.
    Wanna P. (2015-10-02)

5/5 Erittäin hyvä, parempi kuin osasin odottaa. Hinta-laatu suhde oli enemmän kuin kohdallaan. Suojakotelo on jämäkkä ja iPad pysyy hyvin tuen kanssa pystyssä. Erittäin hyvä ostos, suosittelen!
- Espoo, Finland - ()
4/5 Halpa ja yllättävän hyvä. Ajaa asiansa samoin kuin kalliimmat versiotkin............................................................................
- Raisio, Finland - ()
3/5 Muuten ihan ok, mutta pyörivä takakansi turhake, joka hankaloittaa käyttöä. Jos kääntyy väärinpäin, ei magneetti enää sammuta ipadia. Muuten ihan ok hitnaisekseen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden todella käytännöllinen suoja iPadille. Ja useammankin kympin halvempi kuin paikallisesta kaupasta saatava vastaava.

Kotelo on hiukan paksu verrattuna tuohon kalliimpaan, mutta ei kuitenkaan liian....
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Kestää tosi hyvin käyttöä ja muutaman kerran kannet irtosivat jo taustalevystä, mutta takaisin kiinnittäminen onnistui helposti. Luulimme jo hajonneen lopullisesti. Jos ei oltaisi samalla ostettu toisia suojia myös, olisi tämä pääasiallisesti käytössä jatkuvasti. Välillä on vain kiva vaihdella.
- Kaarina, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvä ja laadukkaan oloinen ja tuntuinen tuote. Hinta laatu suhde hyvin kohdillaan. Käytettävyydeltään hyvä tuote 360 asteen kääntyvyyden ansiosta.
- Lieksa, Finland - ()

iPad Mini case

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Behändigt fodral till din iPad mini som både skyddar, och fungerar som en praktisk ställning för bättre visningsvinkel. kan roteras 360 grader och kan därför ställas in precis som du vill ha den.


69 SEK Info om moms
Norm. 119
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- P.g.a det Kinesiska nyåret är PRODUKTENS leveranstid undantagsvis 3-4 veckor

Liknande produkter