Fidget Spinner Atom
Elegant fidget spinner designad som en atom. Den har skimrande vackra färger i anodiserad metall som skiftar i blått lila, grönt och gult.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Thomas S.
  Thomas S. (2017-08-15)
 • Produktfoto av Sanna K.
  Sanna K. (2017-07-08)
 • Produktfoto av Sanna K.
  Sanna K. (2017-07-08)

4/5 Pyöri 2:33 min ja paino 55g. Tämäkin laite oli survottu liian pieneen rasiaan ja ilmeisesti hieman vääntynyt tämän johdosta joten järjen käyttö sallittu, jopa toivottavaa siellä pakkauspöydällä.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Spinner käytössä 7v pojallani, joka on aivan innoissaan tähän. Hänen mielestään maailman hienoin spinneri. Kestävä spinneri joka ennemmin rikkoo parketit kuin hajoaa.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Myöhästyi lapsenlapsen syntymäpäiviltä joten en osaa sanoa käytettävyydestä...-oli pienempi kuin luulin,mutta vaikuttaa laadukkaalta ja pyörii hyvin..odottaa joulupukin konttia
- Kylmälä, Finland - ()
2/5 Tilasin kyseisen spinnerin, mutta minulle lähetettiin viallinen tuote, koska sen keskiosasta puuttuu toinen osa, siis se osa mistä pidetään kiinni sormella, kun spinner pyörii sormien välissä. Kyllä se silti jotenkin pöydällä pyörii, mutta olisin toivonut silti saavani ehjän tuotteen.
- Orivesi, Finland - ()
4/5 Toimitus nopea. Vehje toimii hyvin ja on laadukkaan tuntuinen. Pyörii melkein 3 min, joten vastaaviin vekottimiin nähden hyvä. Hyvä hankinta pojan leikkeihin.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Tuote on aivan loistava. Opetan yliopistolla atomirakennetta ja tämä spinneri sopii aivan mainiosti Oletettuun malliin atomirakenteesta yleisellä tasolla :) Käytettävyys on erittäin hyvä, kuten myös laatikko, mutta sen sisällä oleva vaahtomuovi oli rutussa, toki pieni olematon seikka. Kiitos hyvästä ostosta!
- Turku, Finland - ()

Fidget Spinner Atom

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Elegant Spinner designad som en atom. Den har skimrande vackra färger i anodiserad metall som skiftar i blått lila, grönt och gult. Kraftigt byggt kullager gör att spinnaren snurrar i många minuter.

Denna spinner samt de flesta andra i vårt sortiment är precisionsbyggda och bör inte förväxlas med de billiga varianterna du finner på nätet.

Fidget Spinners är otroligt populära just nu. Vi rekommenderar dig också att besöka katalogsidan där du hittar alla våra fidgets.

 


Specifikationer:

 • Precisionstillverkat kullager
 • Material: Anodiserad stål
 • Roterar i en lång tid!
 • Lindrar stress och förbättrar koncentration

Produkter du kanske är intresserade av: