Fidget Spinner Gear
Om du har letat efter den där alldeles speciella fidgeten till dig själv så kan du sluta leta nu, du har funnit den!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2017-09-10)
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2017-09-10)
 • Produktfoto av Olli K.
  Olli K. (2017-07-11)
 • Produktfoto av Olli K.
  Olli K. (2017-07-11)

Våra kunders produktvideor

4/5 Annoin tälle 4 tähteä. Ostin tämän lahjaksi ja saaja tykkäsi kovasti. On erilainen ja kuulemma tosi siisti! Vaikkakin tämä oli jännempi, kuin tavalliset spinnerit, niin pientä miinusta kuitenkin, kun on raskaampi käyttää. Eli tällä häviää kyllä kaikki pyörimis kisat. Mutta tämähän on aivan ymmärrettävä juttu, enemmän liikkuvia osia. Kaiken kaikkiaan hyvä ostos ja tyytyväinen lapsi.
- Kittilä, Finland - ()
4/5 Ehkä hienoin spinneri mitä löytyy, mutta kyllä pakko sanoa että vain yhtä epäjärkevät ihmiset, kuin minä ostaisi 20e spinnerin.

Jokaisessa rattaassa on laakeri. Yhteensä siis yhdeksän laakeria, joka selittää hinnankin. Pyörittäessä kaikki rattaat pyörivät mukana ja se näyttää hienolta. Pyörii erittäin pitkään, ihan yhtä pitkään kuin muutkin spinnerit, mutta tälle on vaikeampi antaa vauhtia.

Mukana tulee pieni laukku ja kuusiokoloavain, mikäli spinneri pitää purkaa.

Osta pois jos tahdot olla spinnereiden jumala.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Tuote vastaa täysin kuvausta ja siten myös odotuksiani koteloineen ja työkaluineen. Olen tyytyväinen ostokseeni, jota aion esitellä tyttärenpojalleni.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Lapselleni tilasin mutta on vähän iso lapsen käteen,aika painava.Kotelo hieno ja itse spinnerikin aika upea.Hinta oli kyllä aika kova tuollaisesta pienestä vehkeestä.
- Säynätsalo, Finland - ()
4/5 Hyrrä on ollut minulla töissä stressinpoistotehtävissä ja onniatunutkin siinä; ei tarvise aina pyöritellä kynää yms kädessä. Tuntuma on varsin hyvä, vaikka onkin jokseenkin painava ja rattaat hieman teräväreunaiset. Laatu erittäin hyvä ja pyörii yllättävän kevyesti, vaikka näyttääkin jäykältä. Hinta/laatusuhde hieman yläkanttiin hinnan puolesta, mutta työn laatukin on kyllä hyvä. Mukana tulee kuusiokulmaavain, jolla voi tarvittaessa irroittaa rattaita ja huoltaa hyrrää -> tuntuva plussa! Suosittelen, jos haluat jykevän hyrrän miehekkäällä ulkonäöllä.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Erillainen kuin muilla ja on erikoinen.Ostin lapsille ja ovat paljon tykänneet. Kaverit kyselleet mistä saivat? Toisessa on keskellä oleva "pidike" vähän löysällä,mutta toimii hyvin.
- Helsinki, Finland - ()

Fidget Spinner Gear

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Om du har letat efter den där alldeles speciella fidgeten till dig själv så kan du sluta leta nu, du har funnit den! Denna Fidget Spinner är designad som ett drev med 9 kugghjul. Mycket annorlunda design med både ett centrerat kullager samt roterande kugghjul.

Modellen har två huvudsakliga funktioner då du dels kan rotera på kugghjulen eller snurra den som en vanlig Fidget Spinner. Otroligt fängslande när hela motoriken sätts i rörelse!

Denna modell är marknadsföringschefens samt produktchefens favorit, och den är en absolut rekommendation! Den levereras i en vacker ask med kolfibermotiv så den passar också utmärkt att ge bort som en gåva.

Fidget spinners är speciellt lämpade för att lindra stress, ångest, samt för att skärpa koncentrationen. Flertalet skolor har redan rapporterat om dessa snurrors positiva verkan i skolgången, och dom kan även fungera för att lindra röksuget när du försöker sluta röka.

 


Specifikationer:

 • Material: Aluminium
 • Precissionstillverkade delar
 • Dubbla funktioner
 • Mått: 640x640x200mm

Medföljer:

 • 1 x Gear Spinner
 • 1 x Förvaringsask med kolfibermönster

108 SEK Info om moms
Norm. 199
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter