Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Fidget Spinner Shuriken
Fidget Spinner Shuriken är en elegant och lätt trebladig spinner. Den är designad som en kaststjärna och har ett grymt coolt utseende.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aki-Matti I.
  Aki-Matti I. (2017-06-16)
 • Produktfoto av Santeri S.
  Santeri S. (2017-06-02)
 • Produktfoto av Santeri S.
  Santeri S. (2017-06-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tästä spinneristä voi sanoa näin äkkiseltään ja jonkin verran käyttäneenä että on todella hyvä, hiljainen ja sopivan kevyt ja muotoilukin on kohdallaan. Pyörii mukavasti vaikka tapanani ei olekaan aina kellottaa kuinka kauan rullaa. Suosittelen.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Shuriken tuli kolmen arkipäivän sisällä ja oli hyvälaatuinen. Annoin kaverille syntymäpäivälahjaksi ja hän on pitänyt siitä erittäin paljon.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Ostin tämän lahjaksi. Lahjan saaja tykkäsi tästä hurjasti. Oli kuulemma tosi siisti. Tämä oli laadukas ja pyöri hyvin, hirraamatta. Hinta on korkeampi, mutta tuote on laadukkaampi, kuin halvemmat.
- Kittilä, Finland - ()
2/5 Spinneri ei ollut hintalaatusuhteeltaan niin huippu kuin ajattelin. Hieno rasia tuli mukana, mutta ei pyöri sen sen pidempää kuin jotkin halpisspinnerit.
- Vierumäki, Finland - ()
5/5 Hyvin on toiminut. Pyörii vaivattomasti ja kevyesti. Ostos oli hyvä ja hinta ehkä hiukkasen liikaa mutta silti todella hyvä tuote. Tuote on ollut yksi parhaista spinnereistä ja myös lemppereista kaverit ovat kehuneet ulkonäköä. Aikaa kun otin spinneri pyöri yli kolme minuuttia. Kannattaa ostaa tuote halpa ja hyvä laatuinen. Kannattaa ostaa 5/5 tuote halpa ja hyvä.
- Pirkkala, Finland - ()
3/5 suht hyvä spinneri, mutta kallis hinnaltaan. Aluksi toimi hyvin ja oli paras spinneri, hajosi kuitenkin aika nopeasti. Hinta/ laatusuhde huono!
- Nurmijärvi, Finland - ()

Fidget Spinner Shuriken

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Fidget Spinner Shuriken är en elegant och lätt trebladig spinner. Den är designad som en kaststjärna och har ett grymt coolt utseende. Spinnern är tillverkad av aluminium och är således mycket lätt och får snabbt upp farten med minimal tillförsel av energi.
 
Denna modell blev snabbt teamets favorit, men tyvärr (för oss andra) så lade vår försäljningschef Mika vantarna på denna och utropade den som sin egen.

Fidget spinners lindrar ångest och stress, samt hjälper dig att fokusera på svåra situationer hemma, i skolan och i arbetslivet. Spinners är också väl lämpade för dom som försöker sluta att röka, då du enkelt kan plocka fram en spinner ur fickan när röksuget kommer smygande.

 


Specifikationer:

 • Material: Aluminium
 • Lagertyp: Keramiska kullager
 • Snurrar lääänge
 • Elegant polerad struktur

Medföljer:

 • 1 x Fidget Spinner
 • 1 x Vadderad aluminium förvaringsask

39 SEK Info om moms
Norm. 119
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: