Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Oukitel K10000 flipcover med fönster
Skyddet passar utmärkt till både en K10000, men även en Oukitel K6000 Pro.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Janne J.
    Janne J. (2017-07-17)

4/5 Aikaisempaan koteloon verrattuna, tämä on kätevämpi omasta mielestä, tuon ikkunan ansiosta. Ja kätevämpi katsella videoita, kun kotelon saa taiteltua, siten että puhelin pysyy "pystyssä" itsestään. Ehkä hivenen saisi olla paksumpi ja näin ollen olisi jämäkkyyttä kotelolla enemmän, ja silikonit hieman tiukemmat, niin puhelin pysyisi paremmin paikassaan.
- Karvia, Finland - ()
1/5 Tuote on justiinsa sitä mitä voi kuvitella vitosella saavansa. Vähän kuin Venäläinen perseenpäristin, ei pärise, eikä mahdu perseeseen. Myöskään puhelimeni ei mahtunut kunnolla koteloon. Lisäksi ulkoinen habitus on ihan yhtä halvan oloinen kuin itse tuotekin. Ainoastaan tuotteen myyntikuvat ansaitsevat täydet pisteet.
- Sippola, Finland - ()
3/5 Todella ohut ja pahvisen oloinen läpyskä. Hoitaa perustehtävänsä, eli suojaa puhelinta ja näyttöä lähinnä naarmuuntumiselta. Ei luottokorttipaikkoja, joten tarvitset massiivisen puhelimesi lisäksi vielä lompakon erikseen.
- Ulvila, Finland - ()
2/5 Ei ainakaan omaan oukitel k10000 sopinut. Puhelin ei mahdu kunnolla paikalleen ja suoja läppä ei mahdu edes kiinni. En kyllä suosittele kenellekkään.
- Nokia, Finland - ()
2/5 siis tämähän oli pelkkä vitsi k10000 kokoselle puhelimelle. ei mahdu kunnolla, piti väännellä että ees jokus pysy "magneetti" läppä kiinni edes hetken. ja muutenkin väkisin ahdettuna rumasti pullottava kokonaisuus, sivunappeihinkaan ei kunnolla päässy käsiksi. jos joku oikeesti sanoo että on hyvä kuori isolle kännylle. nii en tiä mitä hänelle sanomisesta maksetaan. tämä malli menee jo väkisin rahastukseksi jotta saadaan uudet kuoret pettyneille myyntiin
- Oulu, Finland - ()
2/5 Vanhemman tenavan puhelimeen ostettu. On vähän yleismalli kaikkiin puhelimiin niin istuvuus on vähän niin ja näin. No helppo ottaa pois ja laittaa takaisin. En kyllä lähtisi suosittelemaan erityisesti kenellekkään.
- Rauma, Finland - ()

Oukitel K10000 flipcover med fönster

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars öppet köp

Ett stiligt flipcover för din Oukitel smartphone. På framsidan har det ett fönster som gör att du enkelt till exempel kan se klockan eller vem som ringer. Fliken sitter stadigt tack vare ett magnetiskt clips.

Skyddet passar utmärkt till både en K10000, men även en Oukitel K6000 Pro.


Specifikationer:

  • Passar till: Oukitel K10000 och K6000 Pro
  • Material: Plast

Medföljer:

  • 1 x Flipcover

49 kr Inkl. moms 25%
Norm. 169
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 1 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: