Propellerfri fläkt 14"
Fiffig och modern fläkt utan någon störande propeller. Är väldigt tystgående och passar bra att placera i sovrummet under varma sommarnätter.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juhani M.
    Juhani M. (2015-07-20)
  • Produktfoto av Juhani M.
    Juhani M. (2015-07-20)

4/5 Kotona kesäisin saa ilman liikkumaan ja hieman viilennystä, käytössä vain päiväaikaan kohtalaisen äänen takia muuten yllätyin tehoja. Kohtalaisen hyvä ostos.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen lahjaksi mutta testasin sitä itsekin. Kokoamisessa piti käyttää normaalia enemmän voimaa jotta sai puhaltimen osat liitettyä toisiinsa. Osissa oli jo vääntyneitä kohtia jotka vaikuttivat kokoamiseen.

Puhallusteho ei aivan vastannut ääntä joka laitteesta lähti mutta ei ollut kallis sijoituskaan ja oli vielä alennuksessa. Säätöjä oli mielestäni tarpeeksi. Suosittelen.
- Julkujärvi, Finland - ()
5/5 Lavaton tuuletin tekee minkä lupaa :), on hiljaisempi kuin lavatuuletin ja paremman näköinen. Laatu vaikuttaa laite huomioiden varsin hyvältä. Tukeva ja viimeistelty.

Hinnaltaan tämä maksaa murto-osan noista merkkivekottimista, joista veloitetaan toista ja kolmattasataa euroa!
- , lohja, Finland - ()
4/5 Hinta kohdillaan ja toiminut ok, kätevä kaukoohjaus sen jälkeen kun sain vaihdettua hajonneen kaukosäätimen. Koneen melun suhde tuuletukseen aika huono, tulee käytettyä enimmäkseen pienimmällä asetuksella tv-huoneessa ja silloinkin kuulokkeet päässä.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Tuuletin ollut olohuoneessa käytössä ja toiminut hyvin. Helposti koottava ja taas menee talveksi kasaan. Ääntä liikaa kun tehoa lisää ei voi makuuhuoneeseen laittaa. Laatu ok ei liian muovinen, hinta/laatu kohdillaan. Ihan ok ostos.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Olen käyttänyt tätä tämän kesän ja olen hyvin tyytyväinen tuulettimeen.

Tuote on yhtä hyvä kun aiemmin ostamani 200 euroa kalliimpi tuuletin.
- Mynämäki, Finland - ()

Propellerfri fläkt 14"

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Fiffig och modern fläkt utan någon störande propeller. Är väldigt tystgående och passar bra att placera i sovrummet under varma sommarnätter.
Fläkten har en fjärrkontroll, och med den kan du manövrera, riktning, hastighet samt automatiskt svängande luftström.

Dess låga tyngdpunkt gör att den står stadigt på bordet, och på grund av att den inte har några rörliga delar är den också väldigt säker för barn att använda.


Specifikationer:

  • 14 tum diameter

Garanti:

1 år

408 SEK Inkl. moms 25%
eller 46SEK/månad
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 6 h 40 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.

Liknande produkter