Xiaomi XL musmatta
Naturligtvis finns en av livets stora visdomar skriven på musmattan, allt för att muntra upp din dag! "Always believe something wonderful is about to happen" och samma på kinesiska.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Viljami H.
  Viljami H. (2017-02-06)
 • Produktfoto av Viljami H.
  Viljami H. (2017-02-06)
 • Produktfoto av Selkalaa_
  Selkalaa_ (2017-01-07)
 • Produktfoto av Selkalaa_
  Selkalaa_ (2017-01-07)
 • Produktfoto av Petteri M.
  Petteri M. (2016-09-15)
 • Produktfoto av Petteri M.
  Petteri M. (2016-09-15)
 • Produktfoto av Tony .
  Tony . (2016-02-05)
 • Produktfoto av Tony .
  Tony . (2016-02-05)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ostin tämän ison maton itselle tietokoneeseen hiirelle. Kun poika huomasi uuden maton, omi hän sen itselleen pelikoneeseen ja sain pienemmän häneltä tilalle. Tuli näköjään enemmän tarpeeseen hänelle kuin minulle.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Hiirimatto tuli nopeasti. Matto on hyvälaatuinen pehmeä perusmatto joka soveltuu myös pelaamiseen. Vastasi odotuksia. Xiaomi on laadukas merkki
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Positiivinen yllätys oli ja eipä paljoa selittelyjä kaipaa. Paketoitu todella hienosti ja laatu oli samaa tasoa kun 100e vastaavissa matoissa. Nätisti saa läppärin, hiiren, toisen näytön, puhelimet ja sunmuut mahtumaan. Tyylikäs, edullinen ja kertakaikkiaan täydellinen hintaansa nähden!
- Lautiosaari, Finland - ()
5/5 Ostin hiirimatoksi sillä ajatuksella että on vähän isompi kun normaalit pienet. Positiivisena yllätyksenä tämän päälle mahtuukin koko setuppi, imac, hiiri ja näppis. Pysyy todella hyvin paikallaan eikä luista alta pois niinkuin normaalit hiirimatot. Päälipinta on myös miellyttävä niin ranteelle kuin hiiren liikuttelullekin.

Itse ostin mustan, joka on todella tyylikäs. Muutenkin minimalistinen ulkoasu on miellyttävä.

Hintaa matolle ei mielestäni kerry hirveästi kun ottaa huomioon kuinka laadukkaalta materiaalit vaikuttavat, ja kuinka iso matto oikeastaan on.

Laadun ja kestävyyden näkee sitten varmaan kun on omistanut tuotteen pidempään ja käyttänyt enemmän, mutta so far so good.

Ei mitään pahaa sanottavaa.
- Valkeakoski, Finland - ()
5/5 Mainio hiirimatto! Hyvin toimii ja kerrankin tarpeeksi iso, peittää koko tietokonepöydän. Hiiri rullaa hyvin, ei mitään ongelmia. Kiinalaisesta tekstipainatuksesta en kyllä välitä, kuten en mistään muistakaan elämänviisauksista..
- Kangasala, Finland - ()
5/5 Hyvää laatua oleva matto. Pysyy hyvin pyödällä eikä liiku mihinkään. Kätevä varsinkin pelatessa kun hiirimatolla ei lopu tila ihan heti kesken. Hiiri liikkuu näppärästi matolla ja näytöllä tällä hiirimatolla.
- Jämsänkoski, Finland - ()

Xiaomi XL musmatta

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Xiaomi XL är ett riktigt bra extratillbehör på ditt datorbord. Du får en bra känsla och som grädde på moset glider musen riktigt smidigt på detta underlag.  Det mjuka underlaget gör att tangentbordet inte repar bordet under hetsiga spelsessioner och din smartphone ligger säker utan att baksidan får repor.

Musmattans yta är gjord av filt som smeker dina händer och fungerar skyddande för din dator när du är på resande fot. Undersidan är gjord av naturgummi och suger fast i ditt datorbord lika effektivt som om du stiftat fast musmattan!

Naturligtvis finns en av livets stora visdomar skriven på musmattan, allt för att muntra upp din dag! "Always believe something wonderful is about to happen" och samma på kinesiska. :)


Specifikationer:

 • Tillverkad av flexibelt gummi och textilier
 • Dimensioner: 40 x 80 cm

Medföljer:

 • 1 x Xiaomi XL musmatta