Hydra Boom! -spelmus
Riktigt läcker spelmus till ett riktigt lågt pris!

4/5 Ostin tämän hiiren kannettavalle koneelleni. Koneella tulee surffailtua ja vähän pelailtua. Hiiri on hyvän tuntuinen ja liikkuu liukkaasti. Napitkin toimivat napakasti. Hyvä ostos pitkästä odotuksesta huolimatta.
- Raisio, Finland - ()
5/5 pelihiirenä hyvä ja mukavan herkkä. Ainoa ongelma on johdonlyhyys, mutta asian kanssa voi tulla toimeen. Hintalaatu suhteena hyvä ostos ja vastasi kyllä odotuksia. Läppärille johdon pituus on kyllä hyvä mutta pöytäkoneelle vähän turhan lyhyt.
- Rautavaara, Finland - ()
4/5 Tuote on tilattu pelikäyttöön jo aikuiselle pojalle, joka kertoi, että se toimii oikein nopeasti ja on hyvä. Säätäjä kuuluu olevan hyvin. Hiontaansa nähden oikein hyvä ostos. Minulla ei ole kuvaa tuotteesta, koska se ei ole minulla. On hyvä lahjaidea. Tuote vaikutti oikein laadukkaalta. Nykyään Kiinasta tulee aika laadfukkaita tuotteita.
- Kuusamo, Finland - ()
2/5 Laite toimii hyvin tarkoituksessaan. Pelihiireksi se on liian kevyt ja johto on lyhyt. Tuntuu enemmän kannettavan hiireltä kokonsa ja painonsa puolesta. Osti kokeeksi, kun hinta ei todellakaan ole taivaissa niin kuin monissa pelihiiriksi mainituissa tuotteissa joissa on samat viat.
- Tampere, Finland - ()

Hydra Boom! -spelmus

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Riktigt läcker spelmus till ett riktigt lågt pris!

Musens yttermaterial är ett gummiliknande konstläder som ger en mycket snygg look och ett bra grepp.

De flesta spelmöss väger mycket och kan även innefatta extra vikter. Men för dem som inte vill ha en tung mus är detta ett utmärkt val! Den har en upplösning på 24000 dpi och har tassar belagda med teflon, vilket tillsammans med den låga vikten ger bra glid mot musmattan.


Specifikationer:

  • Upplösning: 2400 dpi
  • Kompatibilitet: Windows / Mac / Linux
  • Framerate: 3000FPS