Fri frakt på alla köp över 700 kr
Julspecial: 60 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Taktiskt multiverktyg
Taktiskt multiverktyg i tunn och snygg design. Kniv, tång, skruvmejsel med en mängd bits, flaskaöppnare och burköppnare med mera. Innehåller sex skruvmejselbits och tre insexbits (5, 4, 3 mm).

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pertti L.
    Pertti L. (2019-03-30)
  • Produktfoto av Pertti L.
    Pertti L. (2019-03-30)

Våra kunders produktvideor

4/5 Näppärä monitoimityökalu, autossa aina mukana, ruuvattu ja rassattu kaikenlaista, autoja, polkupyöriä, veneen moottoria. vyökotelokin mukana, kulkee kätevästi vyössäkin, jos haluaa.
- Hännilä, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tätä yleishommiin ja on hyvä taskuveitsi, miinuksena vain että pihdit ovat hieman heikohkot mutta niitä ei paljon tarvitse käyttääkkään urheiluammunnoissa tai vastaavissa.
- Ivalo, Finland - ()
5/5 Hieno ja laadukas työkalu. Hinta-laatu -suhde suorastaan erinomainen. Helppo yhden käden avaus terälle ja tukeva lukitus! Kulkee kätevästi mukana ihan vain taskussa tai mukana tulevassa vyökotelossa, jossa voi säilyttää myös ruuvinvääntimen kärkiä. Ainoa miinus siitä, ruuvinvääntimen kiinnitys holkkiin löysä eikä pysy kärjet pysy itsestään kiinni, vaan holkkia on pideltävä toisella kädellä ruuvia vääntäessä! Muuten suosittelen lämpimästi!
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Todella jämäkän tuntuinen ja kunnon materiaalista,joidenkin terien avaaminen hankalaa ainakin näin paketista otettaessa mutta teristä löytyy kyllä kaikki tarpeellinen.Suosittelen lämpimästi.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tätä tuotetta en vielä ole kotiin saannut, mutta povaan tuotteelle valoisaa tulevaisuutta. ase harrastajien keskuudessa. Suosittelen kaikille. Monnipuolinen työkalu.
- Nurmijärvi, Finland - ()

Taktiskt multiverktyg

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 12 mån garanti
  • 60 dagars öppet köp

Taktiskt multiverktyg i tunn och snygg design. 

Kniv, tång, skruvmejsel med en mängd bits, flaskaöppnare och burköppnare med mera. Innehåller sex skruvmejselbits och tre insexbits (5, 4, 3 mm).

Naturligtvis medföljer ett hölster, i detta fall i slittåligt nylon.
Fräckt multiverktyg som ger mycket valuta för pengarna. 


Medföljer:

1 x Multiverktyg
1 x Bälteväska

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

279 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: över 5 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: