3D -dyna, tegelsten
En 3D-dyna som är förväxlande lik en tegelsten! Kudden ger ändå inga bulor utan är behagligt mjuk.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sam
    Sam (2017-02-13)

4/5 Todella aidon näköinen tiili tyyny reijätkin näyttää aidoilta! todella hyvä idea pikkujouluihin ja miks ei vähän vanhemienkin leikkeihin saa kerrankin lyödä kaveria tiilillä päähän! ja jotenkin mukan näköinen nahka sohvalla! suosittelen!
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Tilasin kaksi "tiiltä". Molemmille lapsille omat jottei tule tappelua. Hinta on hyvä suhteessa laatuun, ensivaikutelmalta varsin hyvälaatuisia. Enempi käyttö näyttää todellisen laadun. Hyvin realistisen näköisiä, muutamia mukavia nauruja ja ihmetyksiä ovat saaneet jo aikaan ;) Suosittelen henkilöille joilla riittää pilkettä silmäkulmassa.
- Kangasala, Finland - ()
4/5 Tyyny on mukavan tuntoinen ja se näyttääkin aika realistiselta tyynyltä. Hintakaan ei ole paha tuotteen laatuun verrattaessa. Kangas tuotteen päällä on vähän löysähkö, mutta ei minua haitannut.
- Oulu, Finland - ()
5/5 niska ja selkä tukena mainio.materiaali ihan mukavan tuntuista. saisi olla omasta mielestä isompi. hinta laatu 4/5 kokonaisuus 5/5. i made in china. :) u will get it.
- Palokka, Finland - ()
5/5 Tiiliskivityyny näyttää hyvin paljon aidolta tiiliskiveltä. Se on mukavan pehmeä tyyny ja sopii monenlaiseen käyttöön.Tilasin kaksi tiiliskivityynyä ja käytän niitä auton takalasilla sekä takapenkillä. Olen kuullut hauskoja kommentteja tyynyistä. Suosittelen hankkimaan piristämään automatkoja.
- Nurmijärvi, Finland - ()

3D -dyna, tegelsten

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars returrätt

En 3D-dyna som är förväxlande lik en tegelsten!

Ett riktigt roligt litet extra till sängen eller i soffan. Passar perfekt som gåva åt en murare eller annars bara någon som jobbar inom byggbranschen eller alltid kör som om de hade en tegelsten på gaspedalen.

Tegelstenen ger inga bulor utan är behagligt mjuk och skön. Kudden är fylld med bomull.


Specifikationer:

  • Mått: 25 x 12 cm

45 SEK Inkl. moms 25%
Norm. 90
Välj mönster
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 1 h 31 min och 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)  

Liknande produkter