Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PässLED reläkablar med Deutch kontakt
Med dessa kablar kopplar du smidigt in två extraljus. Passar till extraljus med DT (Deutch) kontakt utan extra konverters.
 • PässLED reläkablar med Deutch kontakt

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Travel Turisti
  Travel Turisti (2019-03-01)
 • Produktfoto av Bärre
  Bärre (2018-09-30)
 • Produktfoto av Tepi
  Tepi (2018-06-15)
 • Produktfoto av Tepi
  Tepi (2018-06-15)
 • Produktfoto av Rannar R.
  Rannar R. (2018-04-06)
 • Produktfoto av Heidi H.
  Heidi H. (2017-02-16)
 • Produktfoto av Heidi H.
  Heidi H. (2017-02-16)

Våra kunders produktvideor

4/5 Valoissa käytössä ja sähkö kyllä näissä liikkuu. Helpottaa asennusta, mutta katkaisija on hankala sijoittaa muotonsa vuoksi.
- Kylmäkoski, Finland - ()
5/5 Aikoinaan ostin E-Villeltä PässLed lisävalot, joiden kanssa tämä johtosarja sopii erinomaisesti. Lamppujen kanssa tuli vastaa 2017-mallinen johtosarja, joka jäi vaihtoautoon. Nyt tässä sarjassa on parempi katkaisija ja hienosti ajateltu ylimääräinen liitin katkaisimen johdossa. Sain laitettua katkaisimen helposti kojelautaan, kun liittimestä otti suoijuksen asennuksen ajaksi irti. Suojus lähtee helkpostri nuppineulan avulla.

Tässä johtosarjassa on hyvät liittimet ( varsin hyvin eristetyt, mutta ei täysin vesitiiviit), jotka kuitenkin kannattaa kutistesukalla lisäeristää, jottei suolavesi pääse liittimiin.
- Lievestuore, Finland - ()
3/5 johtosarja katkaisijalla oli helppo asentaa lisä pitkät autoon hyvin on toiminut ollukäytössä kohta vuoden hinta ja laatukohtaavat hyvin voin susitella muilekki...
- Heinola, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen ja toimiva kytkentäsarja. Kaikissa lisävaloissa ei tosin ole vastaavaa liitintä, että irtoliittimet voisivat kuulua sarjaan tai ainakin olla sopivasti tyrkyllä lisävarusteena, kun sarjaa ostaa. Muuten toimiva kokonaisuus vähänkin asennustaitoa omaavalle.
- Hoikankylä, Finland - ()
4/5 Nopea toimitus kun tilasin Suomi-varastolta! Näyttää laadukkalta mutta minun sarjassa ei ollut erillinen herätejohto eikä asennusohjeet. Joten olen nyt vähän epävarma että miten tulisi kytkeä että lisävalot syttyy auton pitkien kanssa, mutta haluttaessa saan lisävalot kytkimen kautta pois.
- Karis, Finland - ()
5/5 Suosittelen ehdottomasti! "Selkeästi" rajattu valokuvio, jossa leveyttäkin. Kaverilla on tuollainen domibar ja en tykkää yhtään sen valokuviosta, jotenkin "epämääräinen" tms ja liikaa hajavaloa. Noista kahdesta valinta siis.

Lisäksi commander mielestäni huomattavasti fiksumman näköinen.Jo pelkästään ulkonäön perusteella kallistuisin puoleen, paitsi että muutenkin vähän paremman näköinen, siinä kiinnitys alla eikä kömpelön näköisesti sivuilla kuten . Jos vielä valokuviokin näyttää paremmalta oikeassa käytössä niin sitten aika selvä valinta noista. 20€ sinne ja tänne ei paljon mitään jos laadukasta LED baria ostaa.
- Rekijoki, Finland - ()

PässLED reläkablar med Deutch kontakt

★★★★★
★★★★★
47 Produktomdömen

 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp

Reläkablar med Deucth kontakt från PässLED. Med dessa kablar kopplar du smidigt in två extraljus. Passar till extraljus med DT (Deutch) kontakt utan extra konverters.

Kabeln har en strömbrytare, vilket betyder att du kan stänga av extraljusen ¨så att de inte tänds tillsammans med dina fjärrljus.

Du kan placera dina två extraljus upp till 1,2 meter isär.

Kabelns längd från reläet är två meter.

Mellan DT -kontakterna är det 1,20 meter
Strömkabelns längd från reläet är 60 cm
Jordkabelns längd från reläet är 15 cm
Kabeln med strömbrytaren är 50 cm lång från reläet

Från strömbrytaren till:
Väckningsströmkabeln 2,9m
Reläet 2m


Specifikationer:

 • För 12V system (Du kan byta till ett relä för 24V modeller)
 • Säkring 35A
 • Relä 35A

Medföljer:

 • 1 x PässLED reläkablar med Deutch kontakt

Garanti:

6 månader

299 kr Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i kundvagnen »

Lagersaldo: 1 st
Skickas från vårt lager i Finland. Leveranstid ca 4-6 arbetsdagar.

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: