Skyddsfodral universal till 7" tablet
Kompatibel med de flesta 7" surfplattor och telefoner, oavsett märke.

2/5 Tilasin ipad minille, mutta se ei mahtunut sisälle. No ei hätää otin yhteyttä asiakaspalveluun ja saatiin asia hoidettua näppärästi ja nyt on kunnollinen suoja padissa.
- Laihia, Finland - ()
3/5 Ostin pojan 7 tuumaiseen tablettiin suojaksi. Tuli pahviläpyskä jota voi tosiaan laittaa eri asentoihin, että voi pitää pystyssä jne. Pahvisuoja/kartonki pitää liimata tuotteessa olevalla tarralla kiinni laitteeseen. Joten taitaa olla ikuisesti laitteessa kiinni. Menee ja ajaa asiansa jossain halpis (100€) tabletissa. Mutta kun on esim kalliimpi, niin suosittelen ostaamaan ihan vehkeeseen vartavasten ostetun suojan. Aivan eri planeetalta kuin esim ipadin suojat. Hintalaatusuhde 1-5 asteikolla on 4. Ihan siis bueno suoja. Iso haittapuoli että vähän yli iso ja liimattava.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Aikasmoinen lerpake. Ei sovellu kaksisesti ainakaan Aoson 7" tabletille. Ei pysy telineenä vaan tabletti kaatuu selälleen. Muutenkin se tablettiin liimattu läppä saranakohdaltaan aivan vetelä. Täytynee optimoida tämä ostos roskapussiin.
- Turku, Finland - ()
2/5 Varmaan parempi jollekin vähän isommalle 7" tabletille mutta tälle Aosonin tabletille ei oikein sovi, tabletin paino ei riitä lukitsemaan koteloa telineasentoon luotettavasti ja muutenkin toista senttiä ylimääräistä kotelonreunaa on vähän turhan paljon. Varsinkin kun tämä on näinkin pehmeää materiaalia.

Niin ja telinehomma varmaan toimisi paremmin jos pikkuläppä olisi leikattu toisin päin.
- Tampere, Finland - ()

Skyddsfodral universal till 7" tablet

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Klassiskt vikbart skyddsfodral som passar till de flesta 7" surfplattor. Skyddar din surfplatta från både stötar, repor och kanske en spilld kaffekopp. tablett, Skyddskåpa tillåter oavsett märke. Tabletten är lätt att skydda mot repor, stötar och smuts.
Går att vika till ett stativ, vilket är praktiskt när man exempelvis tittar på film.
Tillverkat av konstläder och finns i flera färger.

Detta fodral passar utmärkt för exempelvis dessa surfplattor:


Specifikationer:

  • Kompatibel med de flesta 7" surfplattor och telefoner, oavsett märke.
  • Längd: 20cm
  • Bredd: 12cm
  • Tjocklek: 2 cm
  • Material: Syntetiskt läder