Samsung 5200 flip-cover
Det behändiga flip-cover -skyddet har många funktioner. Med hjälp av magneten hålls locket stängt och öppnas inte i misstag. Locket kan också omvandlas till en ställning när du placerar surfplattan på bordet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Martis
    Martis (2015-05-25)

4/5 Toimiva ja sopiva ko laitteeseen. Muualta ei meinannut löytyä enää kyseiseen laitteeseen sopivaa koteloa, täältä löytyi. kovassa käytössä ollessa muoviset osat napsahtelivat rikki. Liimalla sain kasaan kunnes meni niin monesta kohtaa rikki ettei enää voinut liimailla. Tilasin uuden.
- Tornio, Finland - ()
5/5 Erinomainen käytössä .Suosittelen kaikille.
- Ivalo, Finland - ()
5/5 Hyvä ja halpa suojakuori, pystyasentoja sais olla useampi mutta kyllä tällä hyvin pärjää !
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Tilasin täppärin suojakuoren entisen tilalle. Tässä mallissa oli hyvää tuo napakka kiinnitys - edellisessä suojakuoressa täppäri pääsi liikkumaan ja sivupainikkeet olivat jatkuvasti piilossa kuoren alla. Vanhaa suojakuorta kaipaan kuitenkin sen monipuolisemman taiteltavuuden takia. Tässä ei ole kuin yksi asento. Samoin kaipaan vanhan suojakuoren näppärää virran katkaisu -ominaisuutta.
- Urjala as, Finland - ()
3/5 Todella kätevä ja käytännöllinen suojakuori tabletille, suosittelen ehdottomasti jos tabletti on kovassa käytössä. Tosin muutama miinuskin löytyy, jos katsoo esimerkiksi leffaa tai selailee niin tablettia ei saa lukittua pysty asentoo eli toimii vain suojakuorena ja ajaa asiansa siinä. Ollut jo 3kk käytössä jja mitään erikoisempaa vikaa ei ole löytynyt.
- Heinola, Finland - ()
4/5 Samsung tabletille varsin sopiva ja kestävä suojakuori. Magneettiläppä pitää kuoren hyvin kiinni. Suojakuori toimii myös hyvin ns pöytätelineenä, jolloin tabletti pysyy pystyssä, helpottaa videoiden ym. Katselua. Materiaali on osottautunut oletettua kestävämmäksi, ja helppo hoitoiseksi. Suosittelen lämpimästi.
- Turku, Finland - ()

Samsung 5200 flip-cover

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Det behändiga flip-cover -skyddet har många funktioner. Med hjälp av magneten hålls locket stängt och öppnas inte i misstag. Locket kan också omvandlas till en ställning när du placerar surfplattan på bordet. Skyddet har också plats för tre bankkort eller kreditkort.

 


Medföljer:

  • 1 x tablet skydd