Onda V919 Air 3G 9.7" Flipcover
Går att vika ihop till praktisk ställning för plattan när du kollar film, och locket har magnet som gör att fodralet hålls ihopvikt när du inte använder plattan.

4/5 suojakuoren noja-asento on huono, liian helposti luisuu yli loivemmassa asennossa, jyrkässä asennossa toimii kohtalaisen hyvin. Kuulokkeissa, virta johto, kameran, äänenvoimakkuuden ja virta painikkeen aukot ovat ihan kohdallaan. Suojaa hyvin tablettia. kohtalaisen tyytyväinen olen tuotteeseen, hintansa väärti. Kohtalaisen tyytyväinen olen tuotteeseen, Suosittelen.
- Reijola, Finland - ()
4/5 Suojaa tabletin (onda) mutta samallahan tuohon tukeen olisi voinut lisätä paremman tabletin pöytätuen (tai siis pystyssäpitotuen). Muuten suojus on kyllä ajanut asiansa. Hyvä ostos siis ja hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 Suojakuori sinällään on toimiva ja asiallinen, mutta minulle lähes käyttökelvoton. Ostin tämän Onda V919 Air Gold Dual kaveriksi. Tarkistin yhteensopivuuden ennen Ondan ja suojakuoren ostoa, valitettavasti lupaukset eivät toteutuneet. Sopii kyllä Onda Air kaveriksi mutta ei Goldin kaveriksi. Goldissa takakamera ja HDMI-, USB- ja kuulokeliitin jäävät piiloon. Katsotaan löytyykö oikeaa mallia e-villestä.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Suojakuori vaikuttaa laadukkaalta ja kestävältä. Suojaa hyvin tablettia. Noja-asento ei toimi toivotulla tavalla, luistaa liian helposti topparin yli. Värivalikoima miellytti silmääni :)
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Sopii tarkoitukseen ja suojaa hyvin ONDAN.

Tavallinen kotelotyyppi, joka tekee tehtävänsä.

Sopii varmaan mittojensa puolesta jollekin toisellekin laitteelle?
- Turku, Finland - ()
4/5 Nätti on ja kohtalaisen laadukkaan oloinen. Sopivuus erinomainen V919;iin, no sillehän se on tarkoitettukin. Puutteena voisi kai pitää heikohkoa tuentaa esim. pöydällä, tai sylissä, ns. kolmiotuentaa, se ei pidä kansiota nipussa vaan luistaa nurin. Mutta suojana on tosiaan näyttävä ja hyvin istuva laitteelle.
- Kaarina, Finland - ()

Onda V919 Air 3G 9.7" Flipcover

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vackert och praktiskt fodral till vår surfplatta Onda V919 Air 3G 9.7".
Går att vika ihop till praktisk ställning för plattan när du kollar film, och locket har magnet som gör att fodralet hålls ihopvikt när du inte använder plattan.
Finns i flera snygga färger.


Garanti:

6 månader