PLA 1.75mm 4x250g Guld/Silver/Självlysande/Värmeaktiv
Materialet levereras som färgband på rulle, och den totala råvaruvikten är 1kg. Från en rulle kan du tillverka otaliga prylar så råvarukostnaden blir inte nämnvärt dyr.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pekka S.
  Pekka S. (2017-01-26)
 • Produktfoto av Satu M.
  Satu M. (2017-01-02)
 • Produktfoto av Samuel S.
  Samuel S. (2016-12-31)
 • Produktfoto av Samuel S.
  Samuel S. (2016-12-31)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kulta ei oletettavastikkaan ole kultamaistakaan mutta menee ihan kivasti ruskeasta. Hohtava ja lämpöaktiivi olivat kivoja ja niitä onkin käytetty kovasti. Tuote vastasi odotuksia ja voin suositella tätä kaikille.
- Orivesi, Finland - ()
5/5 Nämä muovit tulivat nopeasti ja ovat olleet pelkästään testauksessa. Mitään moitittavaa ei tuotteisiin liity.

Tämä toimitus oli nopea koska tuli Suomen varastosta.

Yleensä Villen toimittamat PLa-muovit ovat hyvin pakattuja ja toimivat 3D-prinnterissä todella hyvin. Muovirullien säilytyksessä kannattaa huomioidas valmistajan ohjeet
- Lievestuore, Finland - ()
4/5 Edullinen setti, jos haluaa kokeilla eri laatuja. Keloissa ei lue mitä laatua ovat ja mitään lämpötila-arvoja ja muitakaan tietoja en ole löytänyt. Mutta toimii kyllä normaaleilla asetuksilla.

Kannatta säilyttää suljetussa pussissa, jos tulostin on pidempään käyttämättä. Lanka muuttuu kovaksi ja katkeaa helposti.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Hauska tulostus materiaali. Lähes jokainen kenelle olen näyttänyt tulostuksiani, on ihmetellyt ja on tarvinut selittää että "se on vain lämpöön reagoivaa materiaalia ei sen vaarallisempaa".

Liitteenä kuva suulakkeesta jolla on kätevä imuroida patterin välejä sekä tietokoneen kopan sisälmykset.
- Tuusula, Finland - ()
4/5 Tilasin filamentit kokeilumielessä Prusa i3 tulostimen tilauksen yhteydessä, että pääsee kokeilemaan tulostusta. Rullat ovat sangen pienikokoisia, joten lanka on niissä melko pienelle kerälle vyyhditty. Tästä johtuen lanka tulee kelalta melko takkuillen varsinkin kelan loppupuolella. Kelat olivat yksitellen pakattu omiin suljettuihin pusseihin ja mukana oli myös silikageelipussit pitämässä kosteutta loitolla. Olen tyytyväinen tuotteeseen.
- Turku, Finland - ()
4/5 Muovit oli asiallisesti pakattu, ainoa mitä jäin kaipaamaan oli itse rullissa merkintä mitä mikäkin rulla on, onneksi nyt kuitenkin kaikki oli suhteellisen hyvin tunnistettavisa (väristä) joten kun tulostin viimein joulupaketista tuli ja saimme sen kasattua niin oli helppo valkata millä muovilla haluaa mitäkin tulostaa.
- Akaa, Finland - ()

PLA 1.75mm 4x250g Guld/Silver/Självlysande/Värmeaktiv

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Printer-tråd av PLA-plast till din 3D-skrivare av utmärkt kvalitet från miljövänliga, Amerikanska NatureWorks Ingeo™

Säljes som 4-pack i olika färger, med olika egenskaper. Varje förpackning väger 250g.
Materialet levereras som färgband på rulle, och den totala råvaruvikten är 1kg. Från en rulle kan du tillverka otaliga prylar så råvarukostnaden blir inte nämnvärt dyr.

Denna uppsättning med plast har lite mer spännande färger och den självlysande samt värmeaktiva rullen ger spännande egenskaper på dina utskrifter!


Specifikationer:

 • PLA-plast 1,75mm
 • Rullens vikt: 250g
 • Total materialvikt: 1kg

Medföljer:

 • 4 x Rullar PLA