Stift till Huion Styluspen 10st
Stift till Huion Styluspen 10st

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Elisa N.
    Elisa N. (2017-06-13)

4/5 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
- Upplands väsby, Sweden - ()
4/5 Ostettu "varoiksi". Pöydän mukana tullut pää on vielä käytössä. Kestävyys todennäköisesti hyvä. Odotellaan koska kirjoituspää täytyy vaihtaa.
- Sastamala, Finland - ()
5/5 Kannattaa tilata varapäitä samalla kun tilaa piirtopöydän tai kyniä. Ja tällä hinnalla niitä saa kyllä riittävästi pitkäksi aikaa. Kestävät kyllä mutta aina aika ajoin tulee tarve pään vaihtoon.
- Klaukkala, Finland - ()
4/5 Varapäät tulivat noin viikko sitten. Hankin ne samassa Huion Ladattavan Kynän kanssa. Suosittelen Huion-kynän omaavalle, tulevat aina tarpeeseen.
- Vinkkilä, Finland - ()
5/5 Tulevat pienessä pussissa, mikä meinasi itselläni hukkua kirjeen pohjalle muiden tuotteiden alle. Mutta itse tuotteessa ei valittamista, sain juuri sitä mitä tilasin.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 2 viikkoa ja 5 päivää..... Kyyyllä se sieltä 2 päivän kuluessa ilmestyy postilaatikkoon :/, viimeinen mukana tullut kynän pää käytössä ollut jo 3kk..... hyvä käyttää aivan litteätä kynää ja uusista kuulu mitään...
- Orisuo, Finland - ()

Stift till Huion Styluspen 10st

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Reservstift till Huions uppladdningsbara penna.

10st extra spetsar som passar till Huion laddbar styluspen.

Pennan medföljer Huion DWH69, och Huion 1060Plus, men finns också att köpas enskilt här.