Tronsmart USB 3.0 Type-C -snabbladdare
Denna laddare från Tronsmart är utrustad med den senaste tekniken från Qualcomm och levereras med laddningskabel för Type-C -enheter.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2016-12-25)
 • Produktfoto av RE1MA
  RE1MA (2016-12-25)
 • Produktfoto av Heikki N.
  Heikki N. (2016-11-20)
 • Produktfoto av Marjut K.
  Marjut K. (2016-11-12)
 • Produktfoto av Marjut K.
  Marjut K. (2016-11-12)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tilasin tämän omaa Honor 7 lite puhelinta varten. Paukauttaa kyllä akkuun virtaa melko mojovaa tahtia ja pitää siten puheensa. Noin 30 minuutissa akku hiipii lähes nolla tasosta 50%:iin. Toimii kuten lupaa ja rakennekin on vankka.
- Nummela, Finland - ()
5/5 Hyvin toimiva kaapeli, lataa nopeasti kuten lupaakin. Käytössä mökillä, ja muunkin tyypin usb-kaapelit toimivat tässä verkkoliittimessä moitteetta. Hyvä oli ostos!
- Kerava, Finland - ()
4/5 honor 7 puhelin kaipasin tätä ja sehän toimi kuin unelma..n.30 prossaa nopeampi lataus kun oma laturi, tuntui nopealta omakin laturi niin tämä sitä vasta onkin..suosittelen.
- Kemiö, Finland - ()
4/5 Laturi saapui eilen reilun 3 viikon odottelun jälkeen. Laturiosa tuntuu jämäkälle ja kaapelikin on paksumpi kuin tavallisesti. Kykin puhelimeen niin katkoi yhteyttä ja puhelin piippaili. Testasin toisella kaapelilla ja toimi normaalisti. Sitten kytkin vielä tämän kaapelim takaisin ja se ei enää pätkinytkään. Honor 8 omaa laturia / kaapelia käytettäessä näytölle tulee "Pikalataus" ilmoitus mutta tällä ei tule. Latasi kyllä silti suht nopeaan. Katsotaan pätkiikö vielä jatkossa.
- Rauma, Finland - ()
5/5 Tuote saapui eilen ja ensivaikutelma hyvä. Laadukkaan ja järeän oloinen laturi, joka tekee sen mitä luupaa. Itselläni puhelimena Xperia Z5 compact ja akku latautuu huomattavasti nopeammin kuin tavallisella laturilla. Mukana oleva johto oli USB-C ja omaa puhelinta varten piti kaivaa latausjohto vanhasta laturista.

Ehkä sen verran huomioitavaa, että akun lataus on nopeaa etenkin silloin, kun lataus on päässyt tippumaan alhaiseksi noin 10-20% tietämille. Loppulataus 60% eteenpäin ei ole ehkä enää yhtä nopeaa, mutta tämä huomio saattaa olla huomio saattaa olla myös omaa virheellistä arviointia. Olen tyytyväinen ostokseen, sillä tyhjään akkuun pitää saada nopeasti virtaa seuraavia tunteja varten ja tämän asian laturi kyllä hoitaa.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Edullinen laturi, käytössä Oneplus 3 -puhelimella. Järeä latausosa, ja paksu sekä pitkä latausjohto. Johto niin jäykkä, ettei oikeastaan pysty punomaan laturin ympärille, mikä on hyvä asia.

Laadukkaan oloinen, näitä ei tähän hintaan suomesta saa, suosittelen
- Riihimäki, Finland - ()

Tronsmart USB 3.0 Type-C -snabbladdare

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Denna laddare från Tronsmart är utrustad med den senaste tekniken från Qualcomm och levereras med laddningskabel för Type-C -enheter. Naturligtvis kan du också använda laddaren till alla andra typer av USB-drivna enheter, om du ansluter en annan kabeltyp till laddaren. Du kan ladda telefonen upp till ca. 27% snabbare än med en 2.0 USB-laddare. 1,7 meter lång laddningskabel är tillräckligt för de flesta situationer.

Laddaren ger ut 3,0A laddstyrka och passar därför perfekt till att ladda alla typer av enheter, både långsamma och snabba.


Specifikationer:

 • 1 x USB-port
 • Inspänning: 100-240V 50 / 60Hz
 • Uteffekt: 3.6V-6.5V 3A
 • Längd på kabel: 1,7 m
 • Vikt: 112 g

Medföljer:

 • 1 x Laddare
 • 1 x USB Type-C-kabel

Garanti:

6 månader