UGreen Type-C / USB 3.1 -laddningskabel 1,5m
1,5 meter lång laddningskabel med den nya generationens type-c kontakt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Velu59
    Velu59 (2017-05-26)
  • Produktfoto av Velu59
    Velu59 (2017-05-26)

5/5 Riittävän pitkä kaapeli sopii autolaturiksi hyvin ja käy myös tietokoneeseen liitettäväksi, hyvä kestävä materiaali on hinnan väärtti loistava tuote.
- Numminen, Finland - ()
5/5 Useasti akku tyhjenee kesken aktiivisen kännykän käytön, puhelimeni mukana toimitettu johto on aivan liian lyhyt, en voi käyttää puhelinta silloin kun se on latauksessa. Toimiva ratkaisu oli hankkia 1.5m kaapeli joka on riittävän pitkä kysesiseen tarkoitukseen, kaapeli tuntuu laadukkaalta ja toimii moitteettomasti myös pikalaturissa. Johto hieman jäykkä, mutta niin on alkuperäinenkin pikalaturin piuha, liittimet laadukkaat jopa laadukkaammat kuin alkuperäisessä johdossa.
- Oulu, Finland - ()
1/5 Aivan uskomattoman hieno ja mahtava tavallinen usb johto johon halutaan älyttömästi ylistävä tuotearviointi vaikka ei kiinnostaisi kirjoittaa pätkääkään. Mutta kun ei pelkkien tähtien antaminen riitä kun pitäisi kirjoittaa joka tuotteenräipälle ylistysnovelli!
- Nivala, Finland - ()
2/5 Hyvä johto, muttei sovellu lainkaan ip68 luokan puhelimiin. ei vaan yletä antaa edes hyppykipinää puhelimeen. Mutta sujuvasti menee solmuun kun laatikkoon laittaa.
- Kiuruvesi, Finland - ()
5/5 Töihin kaipasin vara-laturia ja tähän päädyin. Hyvin tuossa lataa, vaikkei nopeudeltaan vastaa Dash-laturia (mikä tuli puhelimen mukana). Pituus juuri sopiva, ei liian pitkä eikä lyhyt. Vastasi odotuksia ja minusta oikein hyvä hintalaatusuhde.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Ei tahdo tuollaisenaan pysyä puhelimessa, pitää leikata muoviosaa pala pois että liitin menee tarpeeksi syvälle. Näin siis ainakin umi plus e puhelimen kanssa.
- Merikaarto, Finland - ()

UGreen Type-C / USB 3.1 -laddningskabel 1,5m

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

1,5 meter lång laddningskabel med den nya generationens type-c kontakt.


Garanti:

1 år