Apple Watch -skyddsskal
Skyddande skal till Apple Watch. Gjort av PC-plast och är enkelt att sätta fast.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sasda
    Sasda (2015-12-11)

5/5 Todella hyvänlaatuinen ja paremman näköinen livenä kuin ajattelin. Lisäksi paketissa tuli suojakalvo apple watchille mitä ei manittu tuoteselosteessa. Kuori on voisi olla tiukempi sillä pelottaa hieman että se putoaisi pois kellosta mutta en usko että tavallisella käytöllä näin tulee käymään. Yleisesti tosi hyvä ostos.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tilasin suojakuoren yhdessä näytön karkaistun lasisuojan kanssa, joten yhdessä ne antavat Apple Watchilleni hyvän suojan. Suojakuori saapui reilussa viikossa ja se oli pakattu erittäin asiallisesti. Suojakuoren asentaminen kävi hetkessä ja näyttää alumiiniselta (käytössä Apple SportWatch). Vähän suojakuori tekee Watchista isomman näköisen, mutta se saattaa olla vain positiivista :) Suojakuori on heppoista muovia, joten se varmasti naarmuuntuu nopeasti käytössä, tosin se samalla sitten suojaa Watchia naarmuilta.
- Turku, Finland - ()
1/5 En suosittele tilaamaan tätä tuotetta. Irtoaa heti jos vähänkään käsi osuu johonkin. Painikkeita ei pysty käyttämään jos suojakuori on paikallaan. Valitettavasti tämä 9,95, lähti ensimmäisen päivän jälkeen roskiin...
- Helsinki, Finland - ()

Apple Watch -skyddsskal

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skyddande skal till Apple Watch. Gjort av PC-plast och är enkelt att sätta fast.
Finns i flera olika färger.

Obs! Välj rätt storlek före du lägger produkten i köpkorgen.


Specifikationer:

  • Material: PC-plast

Garanti:

3 månader