Xiaomi Mi Band -extra armband
Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Raatikainen S.
    Raatikainen S. (2017-11-19)

5/5 Hyvänlaatuinen ranneke sille tarkoitetulle askelmittarille ja hinta on myös edullinen. Hankin itselleni älykellon joten ranneke jäi käyttämättömäksi. Suosittelen niille käyttäjille jotka eivät ole allergisia silikonille tai kumille. Ranneke voi aiheuttaa punoittavaa ja kutiavaa ihottumaa. ranteeseen.
- Turku, Finland - ()
4/5 Helvetin hyvä ranneke. Siinä pysyy toi aktiivisuuskäikäle kiinni ja se sillai kätevästi kulkee mukana.

Jos hommaa aktiivisuusrannekkeen niin kannattaa ottaa myös tällainen irtoranneke varalle kun se alkuperäinen ei mun käytössä vuotta kestänyt.
- Espoo, Finland - ()
2/5 Vanhemmille tuli 2 noita tilattua, oli kait punainen ja sininen. Tuli viestiä ja kuva että toinen lian pieni ja toinen suuri. Kun vasta jouluksi menossa paikanpäällä, niin sit tarkemmin katsotaan mitä sieltä oikein tullut.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Muuten ihan hyvä korvikeranneke ja miellyttävä kädessä paitsi parinkin rannekenauhan lenkki katkennut ajan myötä,jolloin muuttuu käyttökelvottomaksi kun painaa rannetta.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Ostin alkuperäisen rannenauhan tilalle, josta jonkun ajan käytön jälkeen hajosi lenkki, siitä jonkun aikaa katkesi koko nauha "älyosan" kohdalta. Tähän uuteen nauhaan oli tiukempi laittaa tuo "älyosa". Huono puoli tässä uudessa nauhassa(sininen) on se, että pinttyy tosi helposti. Muutoin tyytyväinen toistaiseksi, ehkä sekin säästää kulumiselta, että ei otettua ranteesta niin useasti kuin aiemmin. Suosittelen.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Nähtävästi tarvike tuote, kun ei ole täysin sopiva: keskusyksikön asettaminen rannekkeeseen on hieman hankalaa, kun on niin tiukka. Saattaa löystyä käytön myötä sopivammaksi.
- Kuopio, Finland - ()

Xiaomi Mi Band -extra armband

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.


Specifikationer:

  • Justerbar längd: 157-205mm
  • Material: Allergivänlig silikon

Produkter du kanske är intresserade av: