Flipcover med kortfack för Huawei Honor 7
Ett stiligt flipcover håller din smartphone säker från smuts och onödiga repor. I kortfickan hänger dina kort säkert med i svängarna.

5/5 Kom innan jag räkna med. Billig och bra kvalitet. Bra nätbutik som svarar snbbt på mail och ger dig bra service över lag. Önskar att det framgick tydligare att det tillkommer tull i vissa fall men annars är det en trevlig nätbutik.
- Taberg, Sweden - ()
4/5 Kerrankin pojan puhelimeen tilattu suojakotelo on todellakin hintansa väärtti ja kunnon nahkaa! Vastaavat liikkeissä maksaa 15-35€.

Suosittelen (musta)
- Kotka, Finland - ()
2/5 Ei kestä muovit ,halkeaa helposti.Liian kovaa muovia.

Hyvää oli halpa hinta ja siihen se jäikin.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärä, saa kortteja ja seteleitä matkaan ettei tarvitse kanniskella rahapussia, hinta-laatusuhde kohdillaan. Puhelin sopi hyvin koteloon ja kaikki käyttönapit ovat käytettävissä, voin suositella muillekin.
- Pirkkala, Finland - ()
2/5 kotelon sulkija juuri siinä kohtaa mistä painat puhelimen hereille. (Tiellä)

Sisäkotelo mihin puhelin laitetaan on huonoa materiaalia. Lohkee , vaikka puhelin ei ole tippunut tai muutenkaan ollut kovassa käytössä.
- Piispanristi, Finland - ()
4/5 Tuote vaikutti hintaansa nähden hyvältä ostokselta, mutta muoviosa johon puhelin kiinnitetään , murtui jo muutaman päivän käytön jälkeen. Ilmeisesti muovi on liian ohut ja hauras. Puhelinta on vaikea saada paikoilleen, koska muoviosa on niin tiukka.
- Lahti, Finland - ()

Flipcover med kortfack för Huawei Honor 7

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Utrustad med en kortficka har detta flipcover plats för såväl din smartphone som ditt bankkort och körkort. Passar till Huawei Honor 7 -smartphones.


Specifikationer:

  • Passar till: Huawei Honor 7

Medföljer:

  • 1 x Flipcover