Flipcover med kortfack för Huawei Honor 7
Ett stiligt flipcover håller din smartphone säker från smuts och onödiga repor. I kortfickan hänger dina kort säkert med i svängarna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Yke
    Yke (2017-05-09)

5/5 Kom innan jag räkna med. Billig och bra kvalitet. Bra nätbutik som svarar snbbt på mail och ger dig bra service över lag. Önskar att det framgick tydligare att det tillkommer tull i vissa fall men annars är det en trevlig nätbutik.
- Taberg, Sweden - ()
4/5 Hyvä tuote jonka ostin lahjaksi anopille. Anoppi ainakin oli tyyttväinen joten se on hyvä juttu. :D Tuote odotti jokatapauksessa odotusarvon.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen honor 7 premium puhelimelle, kun vanha gigantista ostettu kuori repesi hajalle. Kuori on aika vahvan oloista ja vaikuttaa aika kestävältä. Meille tuli pentu juuri taloon ja se onnostui saamaan kännykän suuhunsa mutta kuori onneksi kesti tämän rajun raatelu testin :)

-heppoinen magneetti jolla kuori pysyy kiinni.

----toimitus kesti yli kuukauden, siitä pitkä miinus
- Renko, Finland - ()
3/5 Puhelin mahtui suojakoteloon 15 minuutin taistelun jälkeen kun olin venyttänyt koteloa. Kuulokkeen liitäntä meni piiloon kotelossa. Jouduin suurentamaan reikää sivu suunnassa (oli ainakin sentin pielessä. Lataus reikä oli kohdalla sivu suunnassa. Joko joutuu irroittamaan kotelosta että saa ladattua puhelimen (Honor 7 Lite) tai ylä suunnassa ottaa pois palan kotelosta että johto menee tarpeeksi syvälle jolloin puhelimen saa ladattua. Tee itse miehelle/-naiselle voin suositella. Loppu arvostelu 10/20 tähteä.
- Naantali, Finland - ()
4/5 Puhelin istuu koteloon moitteittomasti. Huonona puolena läppä väärällä puolella. Peittää näytön lukitusnapin tarpeettomaasti. Materiaali ohuen oloista ja elinikä tuskin vuotta pidempi. Hinta on kyllä edullinen. Kantsii ostaa heti pari kappaletta.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Hyvä ja toimiva. Päivittäisessä käytössä on kestänyt hyvin ja pudotuksestakin selvinnyt. Hinta ja laatu kohtaavat hyvin. Hinta oli kohdallaan ja ostos oli hyvä.
- Laukaa, Finland - ()

Flipcover med kortfack för Huawei Honor 7

★★★★★
★★★★★
32 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Utrustad med en kortficka har detta flipcover plats för såväl din smartphone som ditt bankkort och körkort. Passar till Huawei Honor 7 -smartphones.


Specifikationer:

  • Passar till: Huawei Honor 7

Medföljer:

  • 1 x Flipcover