Huawei P8 Lite skyddsfodral
Fodral till Huawei P8 Lite som skyddar bakstycket samt kanterna på telefonen. Har strukturerad yta och är därför greppvänligt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Liisa K.
  Liisa K. (2017-02-13)
 • Produktfoto av Liisa K.
  Liisa K. (2017-02-13)
 • Produktfoto av Liisa K.
  Liisa K. (2017-02-10)
 • Produktfoto av Liisa K.
  Liisa K. (2017-02-10)

4/5 Mukavan tuntuinen pinta ja edullinen hankintahinta. En saanut istumaan riittävän napakasti omaan P8 Liteen. Liekö syynä asentamani mallikohtainen panssarilasi. Suojakuoren takakameran aukko on muotoiltu liian pieneksi, kuori peittää salaman. Toimitus Kiinavarastosta kesti sen verran kauan että puhelinmen turvallista kuljettamista varten ehdin hankkia mallikohtaisen läppäkotelon. Tämä kuori jää nyt käyttämättä, palautusaikakin taisi jo mennä umpeen.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Kaikinpuolin hyvä taustakuori. Istuu hyvin, tahmea pinta takaa hyvän otteen ja materiaali on sen verran ohutta ja kevyttä että ei käytännössä lisää kokoa tai painoa lainkaan. Puhelin on melkeinpä hienompi kuoren kanssa kuin ilman.
- Klaukkala, Finland - ()
3/5 Kuvistahan tämän olisi luultavasti nähnyt? Toki eivät aivan vastanneet saamiani kuoria ja jos olisi viitsinyt muutaman palautteen lukia niin ei olisi tarvinnut yllättyä, mutta nämähän eivät oikiasti istu huawei p8 liten päällä ihan täydellisesti. Suojaavat kyllä, mutta mikäli käyttää kuulokkeita - ota kuoret pois, jos haluaa salaman käyttöön - ota kuoret pois. Taas täytyy kehua kuitenkin asiakaspalvelua, sillä näistä sai nopeasti hyvitykset ja ostokset tulevat jatkumaan varmasti e-villestä tulevaisuudessakin.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Vaikutti hyvältä tuotteelta, mutta tilatessa kannattaa olla tarkka. Huawei P8 Lite kuoret eivät sopineetkaan pojan ALE L-21 malliin. Hukkaostos siis. Halvan hinnan vuoksi en jaksanut alkaa selvittää palautusehtoja ja käytäntöjä.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Tilasin lähinnä testiin, Suomessa kaikki kallista eikä tämänlaista löytynyt kohtuu hintaan. Niin täältä tilasin ja olen todella tyytyväinen, voisin tilata toisen samanlaisen. Vaikka toisella värillä! Puhelin istuu suojaan hyvin, on tukeva paketti. Pinta on suojassa "matta", eli ei pääse puhelin kädestä tippumaan, ainakaan yhtä helposti kuin ilman tätä. Todella hyvä!
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 Suojakuori istuu puhelimeen hyvin ja on hyvän tuntuinen kädessä.Hinta on edullinen postimaksujenkin kanssa.Pieni miinus pitkästä toimitusajasta mutta olen tyytyväinen tuotteeseen ja muutenkin kaikki meni kuten tilauksessa luvatttiin.
- Jyväskylä, Finland - ()

Huawei P8 Lite skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Fodral till Huawei P8 Lite som skyddar bakstycket samt kanterna på telefonen. Har strukturerad yta och är därför greppvänligt.


Specifikationer:

 • Material: Slitstark plast
 • Passar till: Huawei P8 Lite smartphone