Huawei Honor 6 Genomskinligt skyddsfodral
Snyggt och stilrent genomskinligt skyddsfodral som återger telefonens design, men samtidigt skyddar luren från stötar och repor.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ville H.
    Ville H. (2015-08-04)
  • Produktfoto av Ville H.
    Ville H. (2015-08-04)

4/5 Ihan hyvin istuu, mutta veltostuu käytössä ajan kanssa. Naarmuuntuu myös aika nopeasti. Ihan ok ostos. Siitä iso plussa, ettei ote lipsu ollenkaan tämän kanssa ja puhelin pysyy hyvin näpissä.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Mahtava kampe eukolle, oisi ollut pari milliä vähempi ympärysmitta, niin oisi ollut makeimmillaan! Kuitenkin yliveto hintasuhteelta.

Ostos oli hyvä, ja täälläkin emäntää puottelee suhteellisen useasti honoria, joten tarpeeseen on tullut! Voin suositella.
- Oulu, Finland - ()
1/5 Vaikea kirjoitella arvostelua tästä tuotteesta, koska se ei ole vielä saapunut perille. Muut tuotteet kyllä olivat kuoressa, mutta kuori oli revitty toisesta päästä auki, joten tässä nyt odotellaan tuleeko puhelimen kuori toisessa lähetyksessä, vai mikä sen kohtalo on ollut.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 Tämä tuote oli suuri pettymys! Oletin, että kyseessä on kovakuorinen suojakuori, mutta kyseinen tuote on velttoa ja kumimaista rihkamaa. Tilattu tuote oli myös vioittunut (taittunut raunasta) lähetyksen aikana. En voi suositella tätä, jos haet oikeasti suojakuorta!
- Istunmäki, Finland - ()
5/5 Juuri sellainen kun kuvassa näkyy. Ohut ja siro, ei tee puhelimesta isomman oloista.

Kumi materiaali hyvä, pysyy paikoillaan hyvin. Läpinäkyvän kuoren alta näkyy puhelimen oma väri. Sivunäppäimiä joutuu kuori päällä painamaan lujempaa, näin ollen ei myöskään taskussa niin helposti laita lisää äänenvoimakkuutta tai näyttöä päälle. Hinta/laatu suhde kohdallaan!
- Tampere, Finland - ()
4/5 niin monesti jo puhelin tippunut, että pakko oli hankkia. onneksi ei hajonnut ennen sitä, nyt pitäisi kestää paremmin
- Alavus, Finland - ()

Huawei Honor 6 Genomskinligt skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snyggt och stilrent genomskinligt skyddsfodral som återger telefonens design, men samtidigt skyddar luren från stötar och repor.


Specifikationer:

  • Passar för: Huawei Honor 6

Produkter du kanske är intresserade av: