Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Doogee S60 pansarglas
Doogee S60 apansarglaset håller din smartphone skråmfri. Det hårdhärdade glaset skyddar din telefons display från mindre repor och stötar!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-12-05)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-12-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 On ajanut asiansa. Ottaa pahimmat kolhot vastaan ja siihen tullut pieniä halkeamia, jotka muuten saattaisivat olla näytössä. Ei haittaa käyttöä sikäli että tottelee sormea yhtä hyvin kuin ilman tätä lasia. Asennus vaan on vähän tarkkaa. Ensimmäinen lasi meni pilalle kun ei osunut ihan kohdalleen, jäi kantamaan nurkasta ja kun erehtyi painamaan vähän liikaa, tuli pieniä halkeamia. Sitten kun sai siirrettyä kohdalleen, oli pölyä kerennyt väliin ja täpliä vähän joka puolella. Seuraava lasi onnistui hyvin.

Mielestäni kannattava hankinta arvokkaan näytön suojaamiseksi.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Pelasti puhelimen näytön, kun puhelin tippui 3metriä, osuen terävään metalliseen kulmaan. Panssarilasiin tuli kolo, josta puuttui lasia, mutta silti puhelimen näyttö säilyi ehjänä. Voin suositella suuresti tätä tuotetta!

Koko aavistuksen liian pieni, eli reunoilla 2mm tyhjää, joka haittaa ulkonäöllisesti. Ei kuitenkaan vaikuta käytettävyyteen.
- Oulu, Finland - ()
3/5 En tiedä kaipaisiko kyseinen puhelin edes panssarilasia, mutta tämmöinen meni pudotuksessa rikki ja näyttö säilyi ehjänä, eli ajoi kai asiansa...
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Laite ollut käytössä n. kuukauden, äänen laatu ja voimakkuus hyvät(kaijutin/puhelu). Kamera vaikuttaa hyvältä. Näyttö nyky mittapuun mukaan pieni mut riittävä. Kirkkaus vaihtelee autom. hieman oudosti. Akku riittä hyvin yli vuorokauden. Suojakuoria kaipailisin muuta kuin tarraversiota. Painoa laitteella on paljon alkuun hieman häiritsi, mutta nyt siihen on tottunut. Langatonlataus toimii, mutta suojakotelo pitää poistaa... Kestävyydestä vaikea sanoa mitään suojaläpät todella tiukkoja avata. Panssarilasi vaikutti aika ohuelta en tiedä onko siitä mitään hyötyä, mutta asennettu on.
- Varpaisjärvi, Finland - ()
4/5 Panssari ajaa asiansa, mutta tosiaan ei täysin peitä puhelimen näyttöä aivan reunoilta. Juurikaan käytännön merkitystä asialla ei ole, kunhan asettelee panssarilasin huolellisesti.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Ns. Panssari lasi halkesi jo muutaman päivän jälkeen, siisti särö ei irronnut palsta eikä käyttöä haittaa, tosin jos ei olisi tätä niin näyttö ois toden näköisesti nyt halki.

Liima lasissa on pitävä, vaatii kunnollisen puhtistuksen näytölle ennen asennusta, mukana tulevilla puhdistus liinoilla. hotellit
- Haarajoki, Finland - ()

Doogee S60 pansarglas

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Doogee S60 apansarglaset håller din smartphone skråmfri. Det hårdhärdade glaset skyddar din telefons display från mindre repor och stötar. Med pansarglaset hålls din telefon i fint skick betydligt längre!


Specifikationer:

  • Kompatibilitet: Doogee S60
  • Material: Härdat glas

Medföljer:

  • 1 x Doogee S60 pansarglas

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: