OnePlus 2 flipcover med kortfickor
OnePlus 2 flipcover med kortfickor

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Emma S.
    Emma S. (2016-10-21)
  • Produktfoto av Emma S.
    Emma S. (2016-10-21)

5/5 Hyvä suojakuori OnePlus 2 puhelimelle. Mahtuu päivittäin tarvittavat kortit mukaan, mutta lisäksi tarvitaan suojalasi http://www.e-ville.com/fi/124-kannykkasuojat/16482-oneplus-2-nayttosuoja-karkaistusta-lasista.html
- Piikkiö, Finland - ()
4/5 Tuote tuli noin viikossa tilauksesta ja hyvin pakattuna. Olen tilannut e-villestä vuosien varrella moneen otteeseen ja suositellut ystävilleni. Hienoa toimintaa!
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Ihan hyvä malliltaan ja näppärän oloinen kädessä, mutta alle 2 viikkoa ja siitä lähtee palasia, ensin kulmista ja sitten se sieltä nätisti laajenee ympäriinsä palasiksi. liimalla ja teipillä olen saanu tämän toisen suojan pitämään puhelinta sisällään. ei enään viitsisi vanhaan luuriin hommata uutta suojaa.
- Oitti, Finland - ()
3/5 Tuote on hinta-laatusuhteeltaan ok. Käyttöönotosta kolme viikkoa, ja suojakotelon muoviosa alkaa halkeilla tarpeeksi monta iskua saatuaan (puhelinta paikallaan pitävä muoviosa on suht kovaa muovia). Nyt tilaamisesta on mennyt 2 kk ja suojakotelo on edelleen hyvässä käytössä. Muotoilultaan hyvä, mukava kädessä. Suojakotelo kasvattaa tietysti puhelimen kokoa taskussa vähän. Kotelo pysyy yleisesti paikallaan, paitsi jos on hajonnut vasemmasta laidasta tarpeeksi.
- Orimattila, Finland - ()
2/5 Halusin eri tuotteen. Sain tämän koska haluamani tuote oli loppunut. Ihan toimiva, puhelimen koko kasvaa kuitenkin liikaa. Nykyään käytän ilman kuoria. Muoviosat liian kovaa muovia, alkavat hajoamaan aika äkkiä.
- Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Minulla ei ole OnePlus2 puhelinta, mutta ostin 5,5" sopivaan puhelimeen. On paljon valinnanvaraa, tämän tilasin kun on korttipaikatkin ja voi laittaa rahaa. Kätevää kun ei tarvitse olla kaksi kukkaroa korteille ja puhelimelle ja halpa.
- Vehmersalmi, Finland - ()

OnePlus 2 flipcover med kortfickor

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mycket praktiskt fodral till din Oneplus 2. Har flera fickor för kreditkort samt större ficka för sedlar och biljetter. Tillverkat av syntetiskt läder av god kvalitet.