OnePlus 2 tunt flipcover
OnePlus 2 tunt flipcover

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jari T.
    Jari T. (2015-11-10)
  • Produktfoto av Jari T.
    Jari T. (2015-11-10)
  • Produktfoto av Ekaterina R.
    Ekaterina R. (2015-11-06)

4/5 päivän kokeilulla vaikuttaa laadukkaalta tuotteelta. harmi vaa ettei näin alkuun ainakaan pysy pysty asennossa puhelin mutta kyllä varmaan ku taitoskohdat vähän löysenee niin skulaa hyvin.
- Orimattila, Finland - ()
4/5 Tyylikäs ja käytännöllinen laadukas. Suosittelen, koska tästä ei tarvitse maksaa tullia ja tulee ehjänä perille, koska ei ole särkyviä osia.
- Uimaharju, Finland - ()
1/5 ******************************************************************************************************************************************************************************

huono

****************************************************************************************************************
- Jokela, Finland - ()
2/5 Todella surkea kuori. itsellä vain muutaman kuukauden kesti jopa vähemmän. Kuori rupesi heti rakoilemaan nurkista ja liimapinta oli todella huono. Vaikka kuorta korjasi monesti ei kuori siltikään pysynyt kasassa.
- Valkeakoski, Finland - ()
3/5 Ihan toimiva kotelo puhelimelle. Kokohan kasvaa kuitenkin. Suojaa puhelinta ihan hyvin. Olin ostamassa kalliimpaa tuotetta, koska se oli loppu niin sain tämän tuotteen. Kotelon muoviosat turhan kovaa muovia. Aika äkkiä rupesi hajoilemaan. Toimii vielä mutta käytän nyt puhelinta ilman koteloa.
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Tällä tukevalla taittuvalla suojakotelolla saan puhelimen pysymään 45 asteen kulmassa testatessani sillä web-sivustojen toimintaa, pöytätietokoneen ääressä. Lisäksi se suojaa hyvin puhelinta taskussa kuljetettaessa.

Toinen käyttötapa on iltaisin olohuoneen pöydällä jolloin puhelimen näytöllä on TV-ohjelmat. Hyvä ostos!
- Lapinlahti, Finland - ()

OnePlus 2 tunt flipcover

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Tunt flipcover till din Oneplus 2 som håller luren slimmad men ändå skyddad från onödiga påfrestningar. Finns i flera färger.

Tillverkat av syntetiskt läder med granitmönster.