Bohemian tree

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Milja A.
    Milja A. (2014-09-10)
  • Produktfoto av Ida S.
    Ida S. (2014-01-20)

5/5 Kyseinen tuote olisi varmaankin todella hyvä,ja erittäin käytännollinen jos se olisi saapunut perille,vaan sitä ei ole vielä näkynyt,minnekkähän lie joutunut.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Tässä sisustustarrassa on juurikin niin kaunis kuvio kuin kuva lupaa! Helppo asentaa seinään. Pysyy hyvin jollain pinnoilla (minulla ollut siis useampaan otteeseen kyseinen tarra).. joku seinä oli sellainen ettei tahtonut pysyä, mutta kahdesti eri asunnoissa pysyi maan mainiosti! Hintalaatusuhde kohdillaan! Suosittelen kyllä tuotetta ihan kaikille.
- Jämsänkoski, Finland - ()
2/5 Ei pysy maalatulla seinällä. Pysyy ovessa (valkoinen melamiini). Takana oli valmiiksi viiltojälki, joka ulottui tarraan saakka.

Kauniit värit.
- Nokia, Finland - ()
5/5 Laadukas, näyttävä tarra. Helppo asentaa (tarvitsi tosin 2 asentajaa). Liima pitää todella hyvin. :)
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Tilasin tarran piristykseksi wc:n seinälle. Koska asuntoni on vuokra-asunto ja saisin kyllä maalata, mutta en viitsi, koska asun täällä tilapåisesti, joten mietin miten voisin jotenkin piristää wc:tä ja huomasin netistä sivunne, kun etsin seinätarroja.

hinta oli niin halpa, että hieman epäilin sen laatua, mutta olipa yllätys kun paketti tuli postista ja laatu on tosi hyvä ja koko yllätti, vaikka olinkin sen tilatessani tarkistanut. Todella näyttävä ja kaunis seinätarra. Ja olen sen siirtänytkin toiseen paikkaan eikä mitenkään siitä kärsinyt.

Olen todella tyytyväinen.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Nämä seinätarrat on hienoja ja helppokäyttöisiä. Saa kyllä huoneeseen piristystä lapselle =)
- Kauhava, Finland - ()

Bohemian tree

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Specifikationer:

Du livar lätt upp ett rum med denna väggdekor som är både lätt att fästa och att ta bort.

 

  • Mått: 60x90cm
  • Material: PVC