iPad Mini skydd/stöd
Ett mycket praktiskt fodral för din iPad mini som dessutom kan vikas ihop och användas som ett stöd.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ville L.
    Ville L. (2014-03-09)

4/5 Tosi hyvä tuote. Jokapäiväisessa käytössä, ja toimii niinkuin pitääkin. Pitää käyttää vähän voimaa ottaessa tablettia pois suojasta. Muuten näppärä suoja.
- Alavus as, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvä suoja iPad minille :)
- Lahti, Finland - ()
Fodralet motvarade precis det jag köpte. Priset är också bra. Själv läste jag fel i beskrivningen då jag trodde denna var till en 10 tums Ipad. Men jag kan varmt rekommendera denna till andra!
- Maxmo, Finland - ()
3/5 Tuote on hintansa arvoinen, mutta ei kuitenkaan paras mahdollinen. Tuote tarjoaa hyvän perussuojan, mutta ei ole kovin periksiantava. Tämä tuote sopii parhaiten kotikäyttöön, mutta jos kantaa iPadia mukana esim. laukussa, suosittelisin erilaista suojaa. Tuotteen muotoilu on menettelevä, ja tukee myös juurikin kotona suojausta, mutta ei suojaa kattavasti matkassa. Tukitelineenä tuote ei mielestäni ole kovin häävi.
- Ylöjärvi, Finland - ()
5/5 Tuote näyttää livenä paljon paremmalta kuin kuvissa. Hinta/laatu suhde on täydellinen. Suojaa koko laitteen täydellisesti eikä maksaa juuri mitään. Alkuperäinen kama maksaa 5 kertaa enemmän eikä toimii yhtä hyvin. Laitteen saa kätevästi pystyyn, joka helpottaa esim videoiden katselua!

Suosittelen kaikille!
- Kuopio, Finland - ()

iPad Mini skydd/stöd

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ett mycket praktiskt fodral för din iPad mini som dessutom kan vikas ihop och användas som ett stöd.