Fyrflyz ljusring
Snurra ringen i mörkret och ge en illusion av vackra mönster från ljusringen.

4/5 Helppo ja mielenkiintoinen vekotin. Sopii monen ikäiselle. Tilasin 3 kpl, joista yhdessä ei toimi on-off nappula. En jaksanut palauttaa, kun oli niin edullineen tuote. 2 muuta tuotetta toimii moitteettomasti.
- Simo, Finland - ()
4/5 En tilannut tätä tuotetta itselleni, vaan lapsilleni, joten en ole tuotetta myöskään itse käyttänyt. En siis pysty vastaamaan kysymykseen, miltä tuote on tuntunut tai miltä sen laatu on vaikuttanut. Siinä mielessä tuote vastasi odotuksia, että lapset olivat kyllä tyytyväisiä ja heidän kaverinsa ilmeisesti melko kateellisia. Joten oli varmaankin hyvä ostos. Kaiken lisäksi tilasin tuotteen heräteostoksena, kun olin tilaamassa ihan muuta tuotetta.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ihan hauska lelun näin talviaikaan eli pimeässä touhuttavaksi. Tuo sininen valo palaa koko ajan, mutta punainen valo tuo välillä efektejä. Ihan perus pyörittelynäkin ihan kivaa katsottavaa, mutta vähän kikkailemalla saa varmasti vielä hienompia kuvioita..
- Nakkila, Finland - ()
Enpä osaa arvostella, kun tuotetta ei ole meilläpäin näkynyt. Joululahjaksi meinasin, mutta.....
- Särkisalmi, Finland - ()
4/5 Vaatii vähän opettelus. Tällä saa hienoja efektejä valokuviin...
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Näyttävän näköin valo show vähällä vaivalla
- Istunmäki, Finland - ()

Fyrflyz ljusring

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

En rolig sysselsättning både för vuxna och barn! Snurra ringen i mörkret och ge en illusion av vackra mönster från ljusringen. Vem kan få till det finaste mönstret?