Jaguar Keychain
Jaguar Keychain

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Paula J.
    Paula J. (2014-12-01)
  • Produktfoto av Dc
    Dc (2014-09-01)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hankittu työkaverille, Jaguaari-miehelle auton avaimenperäksi. Hinta on edullinen, eikä tuollaisen tekeminen kai muutenkaan paljoa maksa. Sopii hyvin Jaguaarin omistajille ja saa niitä olla useampiakin.
- Harviala, Finland - ()
5/5 Annoin isälle lahjaksi kun hänellä on Jaguar merkkinen auto. Hän on ollut tyytyväinen lahjansa. Tuotteen koko vastasi odotuksia. Ostos on ollut hyvä ja edelleen hyvässä tallessa.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tämä on kaikkien Jaguar auton omistajien MUST avaimenperä. Se on hienosti viimeistelty ja näyttävä. Painonsa vuoksi arvokkaan olinen, mutta samalla hieman epäkäytännöllinen.

Hyvä ostos.
- Naantali, Finland - ()
5/5 Avaimenperä tuli postista ja kerkesin avata pussin, ei mennyt kauaa kun sen oli jo joku lapsista vienyt. Eli lisää pitäisi tilata jotta saisin itsellenikin. Hieman on raskaamman puoleinen, mutta jos ajatellaan että lasten pyörän avaimet on siinä kiinni niin lapset tuntee koko ajan että avain on tallessa.
- Pieksämäki, Finland - ()
3/5 HIenon näköinen ja jämäkän oloinen kisu. Eihän tämä sieltä kätevimmästä päästä ole(iso), mutta kun on hieno niin ei haittaa. Pitkään sai odotella. Avainrenkaan kiinnityslenkki tiputti laatua, vaihdoin toisenlaiseen ettei kissa huku.
- Laitila, Finland - ()
4/5 Vaimolle auton mukainen lahja :) Mikä yllätti niin ainakin alkuvaiheessa oleva laatu ja viimeistely. Aika näyttää loput. Voin kuvitella mitä tuo vastaava maksaisi merkkiliikkestä ostettuna. Suosittelen.
- Siivikkala, Finland - ()