Sladdinsamlare kassett
Är dina hörlurssladdar alltid lite för långa så de hänger och stör?

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Joni R.
  Joni R. (2015-11-22)
 • Produktfoto av Joni R.
  Joni R. (2015-11-22)
 • Produktfoto av Satu-lotta H.
  Satu-lotta H. (2015-08-12)

5/5 Johdonkerääjä tekee sen mitä kuuluukin, ja tulen käyttämään tätä nippusiteiden sijasta tulevaisuudessa. Pikkuinen kasetti on myös hyvin yksityiskohtainen ja luulen että näistä voisi kätevästi askarrella jotain muutakin. Tilaa kerääjän sisällä on hieman hintsusti, etenkin paksummat kangasjohdot ei välttämättä mahdu montaa kierrosta, mutta ohuemmat perus nappikuulokkeiden piuhat lyhenee oikein hyvin. Retrohenkiselle tää nyt on muutenkin vaan niin kiva, vaikka lisänä kuulokkeiden piuhassa koristeena.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä laite johdon kerälle laittamiseen. Itse hankin tämän keräämään ylimäräisen kuulokejohdon, koska paidan kauluksessa on handsfree. Mutta on kuitenkin sen verran painava että ei pysty pitämään korvanappien varassa roikkumassa. Toimii kun kuulokkeiden johto pitää saada siististi taskuun, mutta hieman kompelö ja kökkö. Toisaalta en kyllä parempaakaan tiedä.
- Kerava, Finland - ()
Ihan kiva, väri ei oikein miellyttänyt mutta pidän tuotteen silti. Kuulokkeet kulkevat mukavasti mukana tässä johdonkerääjässä.
- Nilsiä, Finland - ()
4/5 Nostalginen kasetti. :)

Ihana!

Kätevä.
- Piikkiö, Finland - ()
3/5 Kuminen suojus johdoille, toiminta-ajatus toimiva.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tosi näppärä laite ylimääräiselle kuulokepiuhalle.
- Kerava, Finland - ()

Sladdinsamlare kassett

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Är dina hörlurssladdar alltid lite för långa så de hänger och stör? Nu kan du lösa problemet med denna retro och snygga sladdinsamlare formad som en liten kassett, i den kan du gömma den överflödiga delen av sladden och längden blir precis enligt dina önskemål.


Specifikationer:

 • Storlek: 4*2.5CM

Garanti:

3 månader